召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
淘寶老早已經俾我玩到出神入化
早排發現左淘寶原來有個分支二手網叫閑魚
考慮緊玩命係個到買相機

呢家野就算啦 無得即場check到時有問題就慘

部機香港冇曬貨

咩機咁犀利

之前想係閑魚買野 但冇做實名認證
買唔到 有時淘寶啲特價都會買唔到

鹹魚邊使實名

我買過兩次 兩次都話我未實名買唔到
可能間鹹魚見你靚仔比你唔洗實名
有無人有淘moshow mb 00q

頂發熱帽真心屌得過 早排又染又電 頭髮洗完係零彈性 大力少少就斷 摸落去已經知道乾
我係包條熱毛巾再加浴帽 懶既可以直接用保鮮紙 焗佢就做唔到salon噴曬煙咁個種 但加熱到既感覺都係有
唔知係頂帽既關係定用左淘既髮膜 過左次水之後 第一次頭髮有彈性同鬆軟左 感覺到係有生命既頭髮
用左一次無漏電 買左個隻得兩段可以較 得開同高揀
買俾女人同娘親都好 年中會用少好多錢係焗油度

頂發熱帽真心屌得過 早排又染又電 頭髮洗完係零彈性 大力少少就斷 摸落去已經知道乾
我係包條熱毛巾再加浴帽 懶既可以直接用保鮮紙 焗佢就做唔到salon噴曬煙咁個種 但加熱到既感覺都係有
唔知係頂帽既關係定用左淘既髮膜 過左次水之後 第一次頭髮有彈性同鬆軟左 感覺到係有生命既頭髮

好平!!!
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/18/082705_093c3e922aa8a0b3e7bd95854877531a.jpg[/img

好平!!!

如果真係漏電咪仆街
除都除唔切
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/18/082705_093c3e922aa8a0b3e7bd95854877531a.jpg[/img[/url]

好平!!!

如果真係漏電咪仆街
除都除唔切

帽唔怕戴 最緊要除得快
有冇人淘過啲洗麂皮鞋既嘢?
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/18/082705_093c3e922aa8a0b3e7bd95854877531a.jpg[/img[/url]

好平!!!

如果真係漏電咪仆街
除都除唔切

好撚危險呀
個頭搽左焗油又係濕既
真係博唔過 電器又無所謂姐 起碼唔係痴住自己個身

補圖。。
唔好誤會。。。唔係條 JJ..
手指來

你買邊間鋪同幾錢?轉到幾耐?

好平!!!

如果真係漏電咪仆街
除都除唔切

好撚危險呀
個頭搽左焗油又係濕既

係頭度戴野駁電...令我想像起精神病院用電擊療法既樣

唔死可以變x教授or磁力王 任選其一

好撚好食

好平!!!

如果真係漏電咪仆街
除都除唔切

好撚危險呀
個頭搽左焗油又係濕既

係頭度戴野駁電...令我想像起精神病院用電擊療法既樣

唔死可以變x教授or磁力王 任選其一

本身都怯怯地 所以我都加個浴帽 同佢本身發熱個層唔係直接掂頭髮 仲有層膠隔住
雖然我都係驚住用

好撚好食

幾錢先

睇片介紹唔錯
學識左之後買左好多狗屎垃圾

最近買左部夾公仔機 諗住放office玩

大部?

睇片介紹唔錯

剩係淘過7劍同Aile Strike,好正
有冇人淘過假fear of god既爛牛😂
姐係2舊水內果d
學識左之後買左好多狗屎垃圾

最近買左部夾公仔機 諗住放office玩

大部?

細玩具上面答左
有冇人淘過馳為個部x5 pro 個spec同surface pro一樣 但平成半
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/18/123937_e8a60728cc6adaf4e8ed0d32a77ab957.jpg[/img
好撚好食

幾錢先

係幾好食
之前賣我買14.9 btw,我覺得唔夠甜 有1/3都唔夠焦糖
不過真係好平嘅 如果每粒爆谷啲糖都夠就正啦

(如果好似G字頭個間咁多焦糖就perfect啦 )

買左兩張新書枱希望冇伏
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/18/123937_e8a60728cc6adaf4e8ed0d32a77ab957.jpg[/img[/url]
好撚好食

幾錢先

係幾好食
之前賣我買14.9 btw,我覺得唔夠甜 有1/3都唔夠焦糖
不過真係好平嘅 如果每粒爆谷啲糖都夠就正啦

(如果好似G字頭個間咁多焦糖就perfect啦 )

人地G字頭幾多錢呀Ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞