召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
想買架單車踩番學 淘寶單車冇伏

香港買 14吋 幾百蚊有部

買架電動單車

買架電動單車

想喺香港睇大陸體育台,就咁買電視訊號放大器定要另外再加天線 

買電視盒算啦
有冇巴絲買過wifi 放大器?

岩岩買左小米
有冇人淘過WIFI 放大器

買過小米,無乜用

我覺得ok
我住村,router 3樓
wifi 手指 2 樓

本身地下好差,而家好ok 睇片都得

唔貴就買黎玩下
GU 好多貨成日無貨,
好似唔願淘寶賣...放咁少貨上去賣
大家而家會員等級係咩 我買極都係v3上唔到去
如果再上有咩好
如果再上有咩好

有會人做咗超級會員 1000分 就做到果種
如果再上有咩好

1000分係唔係果個咩淘氣值?
點儲 睇唔明

買過小米,無乜用

我覺得ok
wifi 手指 2 樓

唔貴就買黎玩下

小米會唔會好難setting

買過小米,無乜用

我覺得ok
wifi 手指 2 樓

唔貴就買黎玩下

咪撚買小米呀 後悔莫及
除左尿袋之外乜叉都唔好買小米
如果再上有咩好

就黎v4
如果再上有咩好

就黎v4

差4000蚊就v4
真係唔知有咩用 除左極速退款
如果再上有咩好

點儲 睇唔明

976分 做左有乜用?

買電視盒算啦

有咩推介,買畀老人家用,驚要轉嚟轉去麻煩。所以先諗DTMB呢類天線,就咁轉台會方便啲 
如果再上有咩好

點儲 睇唔明

976分 做左有乜用?

我睇佢800以上可以酒店遲check out

買電視盒算啦

有咩推介,買畀老人家用,驚要轉嚟轉去麻煩。所以先諗DTMB呢類天線,就咁轉台會方便啲 

電視盒通常都係小米等呢幾隻,不過你買俾老人家,咁就難搞啲
有冇烘焙舖推介

買電視盒算啦

買個盒再down個“電視家”app,大陸台睇哂

買過小米,無乜用

我覺得ok
wifi 手指 2 樓

唔貴就買黎玩下

咪撚買小米呀 後悔莫及
除左尿袋之外乜叉都唔好買小米

你買過d 咩伏野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞