召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
有無無線吸塵機推介
有無無線吸塵機推介

電器我都係喺香港買算 驚爆炸。
有冇巴打試過買燈
有冇鋪頭介紹?
買咗少少嘢,全部冇伏

^廿幾蚊首飾盒,貪佢個款夠正常

^廿蚊十對船襪,我對41號大腳著都唔會跣

^9.9人仔一個銀包買嚟玩下都好,冇伏

^見之前有巴打買嘅番梘花,買嚟送俾媽媽,但係扁咗啲

^DIY場景盒仔,啲工具都幾齊全,整完再放上嚟先

^一套兔仔扭蛋,左右兩隻係另外買嘅

^正常款嘅錶

有巴絲想買再問我攞link啦
買左幾樣野
手工銀包 真皮 唔錯 188抵玩
手指陀螺 流野 50
有無人都有貨係天律到虎門?
我淘咗本卡簿,由20號等到依加個狀態都無變過
買咗少少嘢,全部冇伏
[

求襪Link
有無人都有貨係天律到虎門?
我淘咗本卡簿,由20號等到依加個狀態都無變過
[img]https://holland.pk/omkhqri1[img]

問下賣家,叫佢幫你搵快遞CHECK下,係唔係天律大爆炸,正常兩三日都可以到
番梘花,買嚟送俾媽媽 好有心
好似兩面都唔見左柯輪巴咁
好似兩面都唔見左柯輪巴咁

唔通....
有冇人淘過WIFI 放大器

買過小米,無乜用

我覺得ok
我住村,router 3樓
wifi 手指 2 樓

本身地下好差,而家好ok 睇片都得

唔貴就買黎玩下

原本我入房收得一格,但實際用唔到,想換部四天線
但見49蚊又易set,so far 個零月都無咩問題

我係睇過D comment, 話增大左信號, 但網速會減低, 有冇咁既情況發生?

因為佢最多行n,行唔到ac,應該會慢左
但係我由收唔到 到收到 ,正常睇下片都ok
銅果隻hand spinner做緊58蚊優惠
有冇人淘過WIFI 放大器

買過小米,無乜用

我覺得ok
我住村,router 3樓
wifi 手指 2 樓

本身地下好差,而家好ok 睇片都得

唔貴就買黎玩下

原本我入房收得一格,但實際用唔到,想換部四天線
但見49蚊又易set,so far 個零月都無咩問題

我係睇過D comment, 話增大左信號, 但網速會減低, 有冇咁既情況發生?

第一個係廳wifi 5g
第二個係廳wifi 2.4g
第三個係房連wifi 放大器
睇落數字上差好多但實際用起上嚟都睇到YouTube 1080P

琴日88蚊買左,好彩店家肯退返差價
又想淘野食

除左三隻松鼠,有無其他零食推介

咸濕野,零食都得

良品舖子啲鳳爪同麻薯

買左3隻鼠雞爪
又想淘野食

咸濕野,零食都得

良品舖子啲鳳爪同麻薯

買左3隻鼠雞爪

好食
又想淘野食

咸濕野,零食都得

良品舖子啲鳳爪同麻薯

買左3隻鼠雞爪

好食

良品舖子同三隻松鼠都係零食首選

琴日88蚊買左,好彩店家肯退返差價

58 抵, 好似做多日特價. 去馬,

岩岩今日拎 水樽同眼鏡係for踩單車

副Oakley像真度高唔高
買副真鏡片換落去有得諗??
想買架單車踩番學 淘寶單車冇伏

香港買 14吋 幾百蚊有部

其實都啱 一部單車運黎香港運費都好容
所以其實就地買仲實際
最緊要係單車你最緊要啱自己踩 係香港試下踩仲好

唔係幾建議, 真係玩命喔

想問下香港邊到有平單車買?
買咗少少嘢,全部冇伏
[

求襪Link

襪: http://c.b5wt.com/h.dBUn7t?cv=sm769bais3&sm=14805e

^廿幾蚊首飾盒,貪佢個款夠正常

^一套兔仔扭蛋,左右兩隻係另外買嘅

求link

首飾盒: http://c.b5yr.com/h.dAZAO0?cv=67oD92c0MI&sm=b91df9

扭蛋: http://c.b5wr.com/h.dA0wMG?cv=RBjV922Twu&sm=faa6ab
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞