把你的心事留在這裡

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
佢咩年紀呀,有利益衝突定真係咁幼稚
邊行都會有男女關係架啦🤦‍♂️
喊完舒服D既就盡情喊,
終有一刻你喊唔出既時候就係你走出困境既時候
出門先,可能會回慢好多,見諒
我覺得好大壓力好大負面情緒好辛苦
咁我又冇對佢做d 咩
只係好似變態佬咁成日睇佢wtsapp last seen
好驚比佢/其他人發現我對佢既情感
2x 可能佢屋企當差...
我嘗試同佢解釋 今次唔單係政治 而係關乎自由 經濟 民生 好多專業同保守團體都反對
但佢聽唔入耳 覺得2百萬人都為反而反 出嚟擾亂 仲有人收咗錢
我揀咗出去就等於唔揀佢 點解我唔可以有唔同立場?69同612 我已經為咗佢而冇出 但我實在冇辦法唔企出嚟
番緊工 係咁忍住唔喊
我覺得我就黎爆
已經係咁搵fd傾但又怕搵得多煩到佢地
自己一個真係好難撐
啫係佢講分手
價值觀唔同⋯分歧都幾大
我真係好鐘意佢好愛佢
最近活得好痛苦,人生又無哂目標,手又分左,屋企又散左,朋友係拍拖個陣又疏遠哂。
見到ex同人dating,開開心心咁,相比我,my life is a mess
直d好
多謝你
傻啦, 呢D有乜咁變態
10個發現自己有FEEL既人, 10個都會咁做既
只要有D野唔係現實/對話入面做得好出面,
多數都唔會知
呢D咪係利益衝突, 講係無用既,
佢心入面已經有立場, 都有可能"家人"比左一個立場佢,
極權社會入面, 佢係既得利益者,
已經影響到佢既咁當然會有咁既諗法,
因為隨時佢屋企人擔任"國家暴力"既時候,
就會比人民用力量去反擊, 死既可以係佢屋企人,
當你有左選擇既時候, 分手都接近必然既結果(除非佢唔CARE屋企人),
最後, 如果我係你既話, 都只會同佢講多句, 叫佢屋企人萬事小心,
壓迫越大反抗越大, 條命緊要過佢份工
琴日女朋友同我講分手 原因唔係邊個做錯 而係覺得同我距離好遠
原來真係好心痛 都唔知自己會咁愛佢 拍左差唔多2年 我諗我地見既日子多過人地拍左3年
亦都好怪自己冇用 當佢已經行到山腰 我仲停留左係山腳冇郁過 佢已經等左我好耐 但係因為今年我gap year 好似荒廢左自己 冇咩目標
真係好辛苦 好似每一步都有一齊既回憶
如果可以比多次機會我 我真係會改
行落去都只係會一直有磨擦,
一直會鬧交, 一直會發生好多唔開心既野,
與其去到果陣先分手, 而家發現左,
其實某程度係件好事,
當然你會好唔開心,
但搵朋友, 用唔同方式過左呢段日子,
到之後你回想起呢個男人/女人既時候,
起碼自己有既係開心既回憶,
而唔係每日鬧交, 每日嘈交既記憶
已經成日飲酒 佢其中一樣唔中意我既野就係我成日飲酒
我唔想再做d佢唔中意我做既野
我只係好想有個人可以不停聽我放負 搵個依賴
低潮人人有, 我除左屋企散左之外而家都同你一樣,
搵一D自己之前無做既野試下, 慢慢一步步走出去,
目標可以轉, 女可以溝, 朋友可以再識/再聯絡返, 屋企既關係一步步黎啦,
搵D野比自己做下, 做下GYM行下山出去玩下,
比自己個心靈放鬆左先, 唔好困死係入面
早日解脫, 重新上路
鍾意個女仔,但唔知點行前一步,唔知佢點諗我。仲有一年就畢業啦
越係後生, 時間就越有價值,
女人既青春, 有佢值得選擇付出既地方,
佢同你一齊2年, 好老實講佢就係一直都面對緊唔同既誘惑,
當去到你自己都發現同佢既差距已經係咁大既時候,
已經係好難追返既距離,
如果你已經同佢傾過晒, 佢選擇左分手既時候,
希望你係專重佢既決定, 因為錯既人唔係佢, 係你.
你既成日飲酒係邊種先?
如果係講緊落去老蘭, 或者成班FD夜晚去飲酒玩既,
同我講既都差幾遠下, 唔好掛勾呀唔該,
我講既只係去間酒吧度同人傾計飲酒咋....
anyway你而家做D乜野其實佢都唔會CARE,
你做既野都係自我感覺良好, 但傷既又只係你自己咋
你行到去邊一步先?
真係好心痛 已經喊左唔知幾多次
依家掛住佢只可以望下相聽下錄音
我都知自己錯得好離譜
第一次明白人地成日所講分手既痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞