把你的心事留在這裡

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
鍾意左個大我廿年既女人
日日諗住佢好辛苦
覺得自己好變態
忘記又忘記唔到
追佢又唔夠膽
鍾意咗一個人
以前傷害過佢 而家先發現自己係鍾意得咁深
理性話我知同佢一齊好辛苦 亦無咩可能同佢一齊
但感性上忘記唔到佢 日日諗住個人就癲
兩年感情 就咁完左
心好痛
69 612 616都去左 屋企人知道左之後 第一句就問我收左幾錢 又話人地比幾百萬你 你係咪都係太古跳落去? 起勢咁屌我 覺得好難聽 心好酸 我係你個仔 你覺得我會為左小小錢出賣人格?
呢D野你鐘意就得架啦,
感情既野控制唔到既,
但係跨左20年既時候,
唔好做無謂野令對方反感,
無人會阻你去鐘意對方既....

追既話, 我個人建議都係:唔好啦....
想識多啲朋友覺得好寂寞
每個人總會做過仆街,
你而家後悔都無用,
條刺都會一直係度,
平伏下心情, 做唔到情人做得返朋友都夠.

我都做過仆街, 傷得可能都幾深下,
見到佢結婚, 祝福佢, 然後就沒有然後了
預祝你成功先!
(咪撚拒載我)
總係會發生左某d事先完...
行得到2年, 唔會無啦啦就咁完既...
道不同不相為謀,
你無必要同佢地解釋, 佢地既諗法你控制唔到,
一家人, 嘈黎無乜意思, 明就明唔明就算,
你或者需要既只係同佢地講一句,
生我育我既係你, 你覺得自己教出黎既仔係會咁既話, 我都無話可說

同路人, 做自己認為覺得岩既事就夠
佢對我感情淡左
但原因都係因為我將好多野都當成理所當然冇考慮佢感受先搞到最後變成咁
而家失去左先黎後悔唔識珍惜
咁無辦法, 後悔都無用,
有時就係會因為習慣就當成係必然, 而無去珍惜對方,
對方肯講出黎比機會既就行到落去,
相反既話只可以警剔自己下一個既時候唔好咁做.

只能夠move on, 諗得再多傷既都只係自己,
成為一個更加好既男人之後再去搵下一個吧.
被分手兩個禮拜
好痛好痛好痛好痛
多數都係我主動找佢吹水
佢對我講野都好肉麻
出左幾次街都有拖手 錫 抱抱
但又成日已讀不回我 話唔得閒
就算係佢主動問我野 我答完都已讀不回我
佢究竟當我係咩
好似比人玩咁

利申 唔會再找佢
我第一次咁認真對待一段感情
而家先發現原來失戀真係好痛
我唔想搵下一個 我想佢就係我既最後一個
但我已經唔知仲可以做啲咩去挽回了
做D乜都只會令對方更反感,
你可以做既只係做好自己,
對方睇到,肯比機會你係一回事,
煩膠落去只會變到再見不是朋友
點樣為之被分手,咩原因?
我份人就好直既,
會陪佢既玩具,
想玩既時候咪拎上手玩,
唔想玩既時候咪望都唔會望。

你太認真啦
我都係咁同自己講
但忍住唔搵佢真係好辛苦 而家見到啲咩都諗起佢
每一分一秒都好想喊
去咗616 依家我女朋友要同我分手
先唔講誰對誰錯 就算政治立場唔同 點解都唔可以理解下 我冇要你支持我 點解我揀咗上街發聲 就講到好似背叛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞