[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
一場定生死
岩岩對日本一入球一助攻個條友肯定好撚勁, 使唔使加人工續約
5大聯賽tackle成功最多俾你講到佢亂出腳
21歲英人50M, 對家walker幾歲幾錢話?
你其實有無真係望過佢比賽
我就好很爛賭
基本上好多場水晶宮我都有睇
佢好多時候失左位都係靠個人速度追返
你要玩數據 我無野好講
盧卡古個數據都好過杜奧巴
咁盧卡古一定係勁好多
呢件野咁伏都J得落
你話2-30 M我覺得可以試下
但當20幾M可以買到蒙尼亞
選擇50M買呢件 我無話可說啦
來季將是史摩寧效力曼聯第10季,他就以老大哥身份告誡小將:「最重要是保持穩定。每個人都可以突破,但穩定性才是關鍵,當受到考驗時,才知道你是否最強中的最強。」

由佢把口講出黎真係
阿sir, 莫耶斯, 傑斯, 雲高爾, 摩連奴, 蘇斯克查\
六朝元老
事實佢真係穩定
穩定二線尾都算係穩定
Rojo Jones 呢D 勁幾場然後場都出唔到,有時仲要三線表現
又好似有啲道理....穩定地廢
穩定唔傷都叫穩定
今年點都要買件中堅掛
一係就試下T仔, 而家得件白LIN叫正常
咁呢樣真係佢優點黎
已經有rojo宗師兩件文員大佬, 而家b仔都開始文員化
有睇波你就應該要知今年蒙尼亞跌watt跌到仆街啦
2-30M買21歲英人你真係賭到忽咗, 而家2009年?
仲有, 係你話佢亂出腳我先用tackle數據駁你
tackle success咁多仲點會係亂出腳?
今年wan bissaka 只係俾人扭過7次, 有速度追番有咩問題
守到就得, 理得你點守
p.s. 講入波能力盧卡古的確係勁過杜奧巴
咁又真係動搖唔到
拜耶最多咪黑人扮鍾斯
反勝紐卡素咪多得佢製造驚險鏡頭
未來幻 識咩 我曼行緊妓熱條舊路 唔同嘅係我哋俾人撳住搶
一季貨 大把人係咁 根本佢就只係值20-30m 其餘錢買佢本Passport咋
曼聯已經鎖定韋斯咸後防球員艾沙-迪奧比(Issa Diop)作為球隊今夏陣容重建的重要收購之一,但本土大將菲爾-鍾斯(P.Jones)可能淪為這筆交易的「犧牲品」。曼聯教練蘇斯克查(O.Solskjær)已經向韋斯咸開出4500萬鎊外加一名球員作為添頭,據了解,這位球員正是今年二月與曼聯完成續約的菲爾-鍾斯。

傳完拎馬仔換就到宗師
宗師仲要加45m, 條友好撚勁架
45m。。。仲要加多條友 落自己青訓搵算啦屌
屌你正呀喂,真係續完約就趕人走
SoB黑暗兵法
Diop 速度同頭鎚都唔差
其他野唔知
睇黎只有簽de ligt先可以塞住獌狗把口
呢個真, 與其俾人禁住搶
不如試下用返T仔甚至升幼幼
最緊要放走rojo宗師呢兩件文員
終於有狗咬狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞