[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
做咩續約官方無講
咪傻啦,就算跌落英冠,木狗都唔會下台
雲比沙卡呢個烏龍有鐘斯影子
官方未有消息但BBC Guardian都報咗 應該都好穩陣
馬達係我曼 落親場都去到盡無欺場又勤力
仲要肯踢後備 抵續約啦

相信de ligt呢單一定好峰迴路轉
不過巴塞以外既球會簽到佢,到佢高峰期咪又係去做疤狗
可能留隊都唔出奇
好多英國獌狗都睇好henderson
睇佢最近個訪問,佢自信心好強
等睇佢黎緊打英超
好多人話留ddg
其實相對pogba 福仔
最可以賣係佢
最後十場波, 核爆都無佢爆得咁勁
唔係佢對車阿派膠可能有前4
仲有面叫加人工
李城開麥龜40M,真唔真呀
係曼聯報價40M,李城個叫價係80M
留低下季先賣都唔遲
起碼睇埋henderson打英超先再決定啦
睇返英文就明
毅進池
https://www.espn.co.uk/football/soccer-transfers/story/3878391/sources-utd-40m-short-of-maguire-valuation

Manchester United and Leicester City are £40 million apart on their valuation of Harry Maguire, with sources telling ESPN FC that the Old Trafford outfit's initial enquiry rated the England defender at half of his club's £80m price tag.

證明個Page係真心on9
最後一年約wor,留多年就free走
佢會簽
條撚樣年年都話要走
加到200K 已經好過份,再加真係不了,仲要開始回塘,由阿狗果場閪到季尾
今年專登唔續約下年做自由閪一蚊都袋唔返
如果唔係話要求30萬以上 我覺得留都可以
但既然佢都要求到咁 每隔1-2年又叫走
不如大家好來好去
比機會自己人好過
如果佢同pogba真係走人
咁就真係重新好好整頓隊波
唔好再有天價人工 同埋期望木真係被炒
好似冇左個post
henderson 可能早左少少少少
不過我地仲有清新
其實已經好有質素保障
真係值得比機會

ddg 要走就好價比佢走啦
Pogba 就真係要出下力留, 實在佢既影響大好多
西班牙黨得馬達係清泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞