[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
我地買咪又係俾人屌簽埋啲不知名幼幼
世盃神射手都係40m歐
我曼買個google人都60m up
如果係呢個價錢我地唔追走去續mata真係on99
awb 啲落腳好撚亂黎
落得準就唔叫亂黎啦
閪埋今年應該會出現係下半版,閪木就即刻會收皮。
所以最好咩人都買唔到,星散同埋玩IG果堆專心繼續玩,唔好再係隊波出現
下年重組,不過重組咗成6,7年,隊波仲係碌柒咁嘅樣
下季又可以0期望爭前四
30歲先bid... 繼續吹
下季保第6都難
james邊係神射手?
諗起之前有人j就覺得on9
佢同麥佳亞 木都唔撚好追呀屌
係 如果真係買唔到人 木無得再卸落人度
14年世盃?
係喎 自膠
GOOGLE 人

60m
呢球減20m
學神快d去死啦
25M Toby轟過去先啦,人地肯唔肯黎都唔知
廢柴木咁樣逐個逐個傾,傾撚到下世都未簽撚到一個球員返黎啦
Plan B, C, D乜撚柒嘢都無

之前吹撚到Rabiot坐私人飛機過黎參觀,到最後又係得個桔
諗住靠Fred+McTom+Matic就頂得到成季呀
快手搵返件防中返黎啦on9
水魚價買英人=明日大愚
「小豬」自2017年離開曼聯後一直效力芝加哥火焰,對於會否回對歐洲他間接否認道:「在歐洲我不想去別的地方。在歐洲我只想為拜仁及曼聯效力。」考慮到這名德國中場已經34歲,要重返這兩隊歐洲豪門機會甚微,故代表他很可能在美職掛靴。

對於美職文化,小豬也坦言比歐洲輕鬆得多,他解釋:「在美職你不像英格蘭需要踢那麼多比賽,而且比賽競爭也沒那麼激烈。而大家對守時也不那麼嚴格,如果你6點有會議,可能會有人6點10分才出現,而且這情況也很普遍。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞