[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
欲加之罪,可患無詞
山狗踢智利勁撚到仆街
見好價就賣
#真心 #曲線 #引戰 #冇POINT亂吠
係咪ON9,為左個25巴攪政治趕走DADDY,結果25巴照對住賤種叫晒春!<本內容不代表最區立場> 當年真心希望25巴翻黎做神7CENTER位帶起成隊波,點知根本冇長進過成日睇心情去踢波。係呀突起個PET行黎行去叫COVER AREA高啦我知!LAN啦!
awb 如果50m 又真係水魚價, 比貴左 ..
35-40m 左右係合理少少

快手簽左AWB真係好緊要

BRUNO 又好似無哂聲氣 ...

我覺得真係要有恆心有效率D 簽人
先SHOW 到比而家D 球員睇係有心搞好隊波
仲好啦易賣走

點解日本有得踢美洲盃
今個月都簽唔夠3個人 7頭木 自己辭職啦
美洲得十個國家 每次都會邀請兩隊湊人數
特別邀請日本架
都仲係成日360
佢得呢招...
上年熱身賽都勁架個個以為翻生
依家佢仲同福仔喺咸爺嘅邁亞美總壇度吃喝玩樂
同一時間Scott就去咗巴塞隆拿開展特訓項目。三件魔仔入面唔知各位魔友想邊件留隊?
放假輕鬆下都唔得
連山狗都返生 宜家好明顯一定係曼聯問題
唔好再懶落d球員唔夠班 全部球員黎到都被弱化
ok,咁曼聯lan
Beans Beans Beans
福 lin 巴 已成我曼毒瘤
攪到成隊波潮童化冇晒尊業精神
3個都lan!
Manchester City are close to an agreement with Juventus over right-back Joao Cancelo, according to @romeoagresti
Mctom有無踢歐國聯
福連兩個去英格蘭集訓時,McTom咪又係去杜拜玩
嗰煲係今年一月尾嘅冬訓營,年中都有唔少歐洲球會喺歇冬期間去杜拜搞調整訓練啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞