[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
Manchester United have had a bid rising to £50m rejected by Crystal Palace for right-back Aaron Wan-Bissaka, Sky Sports News understands.
West Ham will sell Issa Diop, who is being monitored by Manchester United, for £60m a source close to the player has told Sky Sports News.
麥湯六月頭一樣有踢歐國外㗎
Belgium boss Roberto Martinez believes “it is clear” that Romelu Lukaku has to leave Manchester United this summer
唔知大家覺唔覺伊沙廸奧普超值呢?

左邊
集訓時間短好多,你睇佢IG,518仲係杜拜玩緊
福連兩個就完季就去英格蘭初選training camp,中間停咗一星期
返去元老賽做主持
之後又返去最後23人大軍名單繼續訓練
到6月9日先正式完季

咁去放返一兩個星期假,唔係好過份啫
7月又復操,之後就球隊Asia Trip
60m簽佢不如60k簽我啦,我真曼黎
睇多兩場先話返唔返生啦,第一場踢既日本,佢地美洲杯個陣根本係for 2022奧運練兵,成班靚仔
2020奧運
你假曼
拖到林鄭落台你條J數都仲未找
走數狗
中島翔哉係咪比PSG截糊個日本仔
人地去祖
係,24歲去卡塔爾踢半年唔知做咩
過去一季踢到咁
好心唔好咁張楊
準備來季啦
賣人未

買中堅未
我曼係時候建立返個政黨抗衡下建制
Barcelona want Neymar! Have ended interest in Griezmann after Griezmann declared himself ready to leave. A big mess and now Griezmann is upset. Madrid also want Neymar which has stopped them pursuing Pogba. A total transfer mess! Utd could end up with Pogba and Griezmann

呢段真係終極FF
有冇巴打試過經旅行社買主場波飛
買晒成隊智利返嚟激活我山
結果都係要留翻lin福屎羊呢班潮童同overpaid英人過名額
咩人都簽唔到

個個都唔續想走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞