[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
diop打得算唔錯
不過咁貴寧願用返牙B算=_=
「快快手手簽幾個穩定一線嘅球員」
呢句好似唔係好make sense

簽唔到一線,先不斷退而求其次
你反而仲要快快手手簽穩定一線
Diop 60m
佢真係踢到vvd 8成就轟落去
木囝比人撚到傻
買英超兵個個都出60m以上
開始淆底 可唔可以暫緩蘇蛇果三年約
B仔踢到半季先算
根本仲係木狗話事邊個教都死
我要求由球迷普選CEO
CEO閪+主帥冇名氣
so9開記者會交代啦
說好的有好多估唔到嘅人想嚟曼連呢?

你老母
見官方丁個英冠仔都丁咁耐就知今年閪啦
撤回!撤回!撤回!
木: 暫緩即係撤回啦
有冇d正常d既新聞
是但up個名都6,70m
Source close to Issa Diop says West Ham would sell him for £60m. Manchester United, PSG and Barcelona have contacted his representatives. West Ham want a Manchester United player as part of a potential deal. United not willing to give West Ham the player they want.
Lin Fred Jones Smalling 任揀
等睇簽齊人都做6弟
然後下年又再星散過
4個加錢換立即
個個見到水魚曼
都至少開6,70m
鄰居其實點解咁耐都未俾人ban轉會
根本就要換人,而家明顯買唔到人,
比你渣住LKK舊錢大約70m,又買到d咩好既前鋒
人地之前都offer icardi比你都唔換真係on撚9
而家既情況真係冇得揀
真係要袋住先
況且我覺得icardi其實比lkk 更適合曼聯中鋒既打法
West Ham insist Issa Diop is not for sale and will demand £75million if anyone intends to bid for the defender | @JBurtTelegraph
如果咩人都無
蘇b捱唔捱到到聖誕快車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞