[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
山狗可以睇賣美洲盃啦
成年傷多過踢,難得有國家隊練兵,順手睇板
其實有得諗
特別Tielemans
睇球皇片長短傳, 盤帶, 射門都唔錯
唔100%取代普巴都可以80%
緊係買左人先賣
想半隊青訓咩?
山狗好難出到
又老又貴又跌
中超/中東有D機
拉比奧特話祖記同曼都make 左offer
即係去祖啦屌又j少一個
是但買到兩件都掂晒
防中比McTom成長
普巴LAN
個朵都臭哂
買佢黎做乜
今期流行,流行山神彈琴
7月1號歸隊開操
6月尾前都仲係得件james就屌佢木狗
Bruno 有咩進展 著黎條褲先
當年有份撐佢宜家睇番真係賭輸哂
唔好沉迷所謂星
投資D有拼勁年輕人仲好
有成個月都買唔到,依家得返兩個禮拜你覺得佢做到嘢
躝啦死木狗
得麥湯谷到恆
james好爆得, 同埋要上位一定肯搏
係得呢啲架喇, 搏佢打起好過
踢得13場有3球5助
Bruno+Tielemans+馬迪/麥湯頂一季
Bruno+Tielemans
馬迪/麥湯
Jed
留普巴係到又俾d垃圾隊友佢
玩佢咩
唔買人就無謂留佢
個陣歐霸對安德烈治又唔覺佢有咩咁勁
去到而家又吹奏佢
Manchester United expect Paul Pogba to remain at the club next season, according to Sky sources.

That's despite the player admitting he is thinking of leaving Old Trafford for a "new challenge".

We understand that Ole Gunnar Solskjaer sees Pogba as a key part of his first team plans for his first full season in charge.
呢家屌木唔買人
Plan條毛
真心買唔到人 仲要走晒班核心

好老實下季真係護級... 應該仲慘過椰子果季...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞