[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
Manchester United to turn to former Leicester mastermind Steve Walsh for director of football role
叫人工個d自己lan啦 你打得好成績好自然有人工加 想不勞而獲加人工係咪即有冠 有咪加囉
即換啦
呢度d人唔係話馬仔散步王快lan咩?
佢唔叫加人工 其實留無所謂 如果佢要人工 咪lan囉個個都球王
Adrien Rabiot has agreed to join Juventus this summer, El Chiringuito reports.
蛆d免簽真係屈機
Manchester United are keen to keep Juan Mata as it is thought the deal will help keep hold of De Gea. #MUFC #mulive

No Juan no Dave
No hehe
❌De Ligt
❌Koulibaly
❌Rabiot
Bruno Fernandes,Partey冇晒聲氣
Alderweireld唔bid,死要bid U21後防
死要bid英超中下遊,又比人吊高黎買
88 下年第二版見
咩台播英冠?
好想要bruno呀
唔知英超有無空位俾佢遠射
D mvp黎到英超弱化晒不了
佢打一人球隊啦 獨撚到賓周咁 一場起成5 6 次腳
木狗廢係人都知,但sob都好大責任,
不停追後生英人,英超中下遊球員。
而家擺到明就係咁貴都仲慢慢bid,真係當自己玩緊FM咩。
Meunier, Alder咁撚平又唔係老,咪帶住我地班後生仔囉
你拖到最後,如果咩人都買唔先先搵佢地,咁撚冇誠意仲會so你咩
遠射有遠射既好處,特別係獌狗無組織
亦都唔期望sob會教到組織出黎
問題係黎到英超遠射仲有無咁勁
認真問
呢樣係A山對魔記嘅最後貢獻🇨🇱
屌你老母,不如話要普巴+DDG+錢啦冚家鏟
而家人都買唔到,又唔方賣得出
我情願佢反生好過
普巴留山狗返到來都係無運行喇
雖然只係葡超
但中場黎講佢啲數據好撚顛70m內轟落佢啦
Matabb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞