[願義士安息 讓我們為你走下去] 曼聯終極反送中民主不死吹水區 [627]

1001 回覆
84 Like 1 Dislike
都唔係第一日吹啦
季中福已經唔續約,贏左PSG已經開300K
正常如果佢個價200K 前後木狗一早續左啦
條友又廢又要高人工,又搶口

蘇蛇真係上左賊船,成班爆十場之後就Hea撚到完季之後仲要玩野搶口
即刻躝啦,痴線
Issa Diop is happy at West Ham, but like every player he would like to play in the Champions League one day.

Manchester United are interested and a £45m plus a player bid has been discussed for the central defender.

Sources close to Diop say PSG and Barcelona have been watching him and he has been told to be ready for a call-up to the France squad.

Diop has four years left on his contract. West Ham do not want to sell and may look to reward him with fresh, improved terms.
下季可以睇下dean henderson係咩料
醫管記者會果條友利迷
同盧偉聰一樣
自己話無然後射波比前線, 博無人CHECK 到
黑警都唔會查返佢地邊個流出

食屎啦屌你老母
我解讀普巴個句接受 新挑戰係指當班隊友變哂英冠英甲級數點樣可以帶住班波喺英超護到級

你地誤會哂妹 啦
皮已負
陳醫生真係好撚堅
佢咁樣一爆 分分鐘被人入到釘牌
猁狗做乜鳩無啦啦要同醫管局割席
福狗死開啦!唔續就罷,淨係識鳩跑R人工。
陳沛然自認政治立場「偏黃」,他反對梁振英連任,也反對「袋住先」方案,但卻不願意「被泛民」,定義自己為中間派,這是因為在醫學界選民中,多數為建制派。他表示若在醫療政策上有不義方案,也會拉布盡力阻止惡法通過。

香港良心
嘩屌, 使唔使戴埋猁狗章開記者會
死猁狗無個好人
又唔好咁講, 猁狗都有去遊行抗爭
大是大非唔好分化
lan
平時空難前空難後
原來現實都係咁黑心
走囉, 睇下出面邊隊肯出300k
PSG

BTW 一季係英超入唔到20粒點值300k..
包皮都係講緊300定350k
福仔無可能300k啦
福仔可能以為自己真係包皮level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞