有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有冇人知accept 完offer 要做啲乜
交咗錢。準備upload sem4 transcript。
好似等reg day ?
求救

交左留位費+upload 唒所有transcript就完成左成個程序
edu interview 形式真係好鬼特別

琴日in 完BEd geography
我都報咗 但仲未收到interview
係咪可以收皮
冇架啦,有冇interview 呀?
唉 好絕望 有無人知點解有d科in完叫你up transcrip 有d就無 但明明就已經一早up曬所有資料上去
我最後一組 等咗一陣
我組得3個人 一坐低直接去小組討論
2個男professors

主要係傾下老師在公眾場所講粗口嘅問題/爭議
5分鐘多d

你gpa 點 dse geography 點
我個日喺reporting room 見到有十幾個人左右

我覺得都收收地
冇就可以下年再黎,連interview 都冇,有位都俾d waiting list 既人啦
GPA 啱啱過3囉
你幾多呀?
嘩!hea過first round咁多
sem 1 3.54 sem 2 3.1 (未up 上去)
我year 1
你係點
想問下轉status個就有offer個傳言係唔係真嫁?
係唔係selected to interview轉左做submitted就一定有offer?
八成係啦
因為我轉左status 但等左成個半星期都未有
唯一希望...

會唔會關我未upload transcript事嫁?... 我剩係up左non offical個張
有冇特殊教育既同學仔相認下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞