有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
今日收到policy interview 19號就要in
俾咗offer但year1
拜中教Offer God
下星期出sem4 gpa啦,極希望上到3食到N手飯
同問
係咪in極都覺得啲人唔啱貨
好少聽過有人話收到呢科offer 但日日都要人in
ugc program唔敢講
但巴打你冇報lse咩 啲friends冇3都有offer
年年都最尾walk in interview都有好多位
我想問ges好定ghks好
我都收到 btw 我有得in已經好滿足
請問各位巴打 gpa 2.9有冇可能食到 edu 語研/中教/小常/lse 嘅n手飯? 求解答 謝謝
ugc programme唔敢講
但巴打你冇報lse咩 啲friends冇3都有offer
年年都最尾walk in interview都有好多位
有報啊lse
但我最想要小常
請問有冇往例2.9食到小常?

Sorry冇留意社科以外既programme
不過玩nonjupas勿認真 尤其係edu既nonjupas
與其咁樣日日擔心 不如以平常心應對 諗定後路
加一求問
加一求問
Ching 我唔太清楚
不過我睇上年既offer list 有其他手足7,8月仲填有收到interview同offer
有冇人知小常interview形式大概係點
有冇人知bafs interview 形式
你cgpa幾多
收offer果時
ys 加問 係offer要你meet幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞