有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
hd啊
Psy有無最新消息?
我想問吓7月10號教大有冇得即場面試㗎
昨日驚真係冇得讀就報LSE,跟著就收了封即時招生email

積極考慮
成日都話EDU水泡 又唔一早報 現在你一個offer 都冇...
就要叫春 點姐 一心想入edu 就一早撚報喇 當水泡? 點解EDU唔撚收多D DSE生 分分鐘好過你地D asso仔喇
我自己之前cgpa 係3.18 我都報晒2大2細U 點解唔早D準備 報定名呢 到時先來後悔 大不了你有其他U既offer 咪放edu lor 睇你地成日叫春真係好撚想屌你地late round
假如你真心想做老師 你first round已經apply la
PS: non jupas 入EDU
我yr1 知道有得報個陣 已經late round
Yr2 here
有冇小數year1嘅朋友
想問有冇19/6 in policy science 有offer

因為轉左做submitted ,想問係咪好大機會有offer
呢科唔係一直都submitted咩!
呢科好似由有得interview果時開始已經係submitted 無轉過selected for interview
等我仲以為自己有機添
係得呢科咁樣
我都係in完都無轉過selected for interview
可唔可以快啲派offer
唔得都俾我知吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞