有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
仲有一兩個月時間,頂住呀咁多位
巴打有offer?
乞食psycho
好難講,上年有聽過唔夠3都有offer
Edu好似睇重面試表現
我唔想比假希望,亦唔想打沉你
總之non ju就係咁奇怪
玩non ju
分數不是一切

等d professor 可以揀d 啱自己心水嘅人
過下癮咁
Cgpa 3.23 有無機psycho? In完 未有消息
三月收左小數conditional offer
想問下大家派左gpa之後點up返個成績上去?
hello 同學

( 上admission 嗰網upload
唔該巴打 btw我係year 1報 想問下係咪淨係改返cgpa個成績?
仲要upload 成績表soft copy
你in個陣既gpa 幾多
同埋 收offer個陣個gpa幾多

佢個conditional 係咪 3.0
Ghks here
我都係yr 1 但我2月尾到先報

4月中in完到而家 都無消息
除左upload之後要加返個final cgpa個成績?好彩你地提一提 我淨係up左冇加
之外
我個conditional 係2.7

利申: 3月收小數offer
係呀 第一rd收到
個CGPA好似會佢幫你改我果陣只upload transcript都冇轉番cgpa 岩岩睇佢幫我改埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞