有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
收既時候3.2幾 condition 係3
3就升到yr3 語研
咁我都安心啲 仲有兩個sem比我讀
係ugc offer?ching
有冇人收到小學數offer 4月中in完無聲無氣咁
offer god
你幾時in架?
介唔介意講下CGPA幾多?
都見到有大約4,5 個? 你可以自己睇翻上年既DATA
7月中,8 月頭左右
加油啊ching
我依加都仲未有offer 已經失去全部既希望
唉 絕望
database有2個 2月in 3月收offer
而亦都知道早幾日都仲有fd去in小數
多口問句你gpa幾多啊
Me too...
見仲係咗出interview...到底係收好多人定揀唔岩
大家唔好絕望~終極n手飯可以派到9月頭開左學我就係成功既例子 由GCS轉GES

利申 上年grad
原來佢係人都in 等我仲咁開心收到interview
因為edu既nonjupas係最令人摸不著頭腦既一間u
當人地ppp ais跟緊gpa派offer同interview
edu就好似玩緊抽獎咁 咩gpa都派少少
所以年年啲人都會apply定edu 當買六合彩

但其實以我所知 上年edu係8月9號一次過搞reg day
所以我諗如果呢日之前冇interview應該都冇機
因為就算有 都會先派比in完而係waiting list既人
year 3 entry
本身一直都冇UGC offer, 就accept左GCS
點知開左學派左GES offer

3.2
睇data 得6個資料話有offer
可能未出新一輪offer
4月1X in

個陣係 3.2x
3.3x 但我yr1
Music late application係米無interview
收interview 之前3.13
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞