有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我指reg day之後既n手飯 會優先比in左而係waiting lost既人先 因為8月就好少機會出interview
點解EDUHk non ju 勿認真?
請問edu 6月 打後 即係 7月8月係咪唔會再派interview 家啦?
因為edu既nonjupas係最令人摸不著頭腦既一間u
當人地ppp ais跟緊gpa派offer同interview
edu就好似玩緊抽獎咁 咩gpa都派少少
所以年年啲人都會apply定edu 當買六合彩

但其實以我所知 上年edu係8月9號一次過搞reg day
所以我諗如果呢日之前冇interview應該都冇機
因為就算有 都會先派比in完而係waiting list既人
咁n手都會係8月9前派完?
唔係會派到8月尾咩
我指reg day之後既n手飯 會優先比in左而係waiting list既人先 因為8月就好少機會出interview
有小常interview 唔會去in各位要加油
Upload 左sem4成績先收到 3.4幾
想問下有冇ching呢幾個星期收到ghks offer?
同埋有冇話逢星期幾派嫁?
等到頸都長
開左學幾日,係咁岩因為有人唔要教大offer,先派到比我
咁真係好好彩
可以讀科好d 嘅科 又交少d 學費
LSE打嚟叫我轉year 3 offer(本身year 2 offer)
offer god
ive已經唔派比我 大佬我求您賜個offer比我
中教Offer God等咗三個幾月喇
我都係
最慘係新科 完全無data睇收幾多人
data有現時為止有6個
冇喎,佢淨係打嚟同我講話有year 3 offer想俾我,問我要唔要
想問下最近in過policy既人interview既形式係咩?
同埋問左d咩,萬分感謝
好想in 小常/ghks和policy ,但而家都冇個interview ,點算
GPA剛剛好過3
報左psy到依家都無interview
我諗我應該收左皮
聽日打上去問下
Cgpa?
我係combine GPA
asso + 一年樹仁
asso3.0幾,樹仁暫時仲未有semB (semA3.14)
你有冇報樹仁gpa上去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞