有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
利申:非今年,係以前
小常就唔清楚了,因為我本人本科係讀中文加上冇報小常。不過巴打不妨一試
我覺得用詞要修飾一下,篇幅唔洗太長,太長人地都唔會想睇。而且唔好太過高傲,要顯得卑微且不失誠意 打個比方:我對從事任教小學常識一職充滿著憧憬、是本人一直所追求的里程碑 之類,然後懇求對方能否給一個寶貴的面試機會自己。我中教申請嗰陣CGPA得2.82,我諗面試係會洗咗一次牌先重新審視每位既能力。希望巴打你成功
關於小學常識interview詢問 直接寫,太過假佢未必會理
最好講埋,因為太多學生我諗佢唔會特登去查返
唔知,可能仲有,之前打過去問。2月報左4月收到確認申請通知都未有interview
中教今日又派
你點知
有同學收到
依層唔太清楚,打去counter問會好啲
可唔可以問下你同學咩CGPA?我仲係三隻字
睇黎要等N手飯了...我學校12個人i左右n,收咗成9個要絕望。
*左右in
另外我學校今日先派成績,今朝先啱啱update成績
就有其他同學收到了
以為係自己講
絲打其實你邊間
今個sem拉到返上去?
SCS啊,但今個sem得3.15 拉出黎只有2.96
Sem1:2.72 sem2:2.9 sem3:3.12 sem4:3.15
加油啊,唔好灰,總有希望嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞