有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有呀
未出semB成績,所以暫時放左semA
等佢出左成績再申請offiical transcript
想知Ghks讀d咩 有fd都等緊offer
Cgpa 3.32
淨係睇成績的話,cgpa3.0~3.1可能都細機會,3.2就ok
想問conditional offer 寫要 cgpa 3,但岩岩出左係2.98,會唔會唔收?

利申LSE yr 3 entry
呢排準備緊考埋ielts
希望有機啦
請問accept完offer仲有啲咩要做?

P.s 交咗錢,準備upload sem4 transcript, asso畢業證書未出
唉,我都唔知
咩gpa
Lse同學仔
加油啊!我上年non ju都係8月頭先收到offer
policy今日 second round interview 我冇去 已有其他offor 留番比更有需要既人
咩科?
Second round interview 即係要in兩次?
知唔知in完幾耐先會派offer
2.8x
有冇人知點算
唔夠分就唔夠分啦 可以點?
有冇人知道教大會唔會用沒有來電顯示打電話過黎?上次對方覆我電話係用沒有來電顯示,頭先正正miss咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞