有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (5) N手飯god保佑大家

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有無收到wts18號有個活動?
有冇人知派左late round offer未
幾時先有消息?日日等到不耐煩
應該要等reg day完啲人唔要offer
有in 又唔低gpa 應該ok架喎
希望係純粹office未搞掂
小常第二round報 而家都冇interview
多謝巴打你安慰我 始終我second round in
日復日咁好擔心 唯有寄托心情係依家個社會時事度
我都係6月17in ,cgpa仲低過你
特殊教育會唔會再出offer? 去左interview 仲等緊消息 :(
你hd?
你幾時in架,gpa大概幾多?我報咗冇得in,好想要offer
28/2 first round apply 左 3.05 你gpa幾多
late round報2.93,呢科重有冇希望
唉 我in左都無聲氣 我有個frd同一時間in 有特殊教育condi offer 要過3就入到 你仲有無報其他科啊
有啊,得self fin offer
有無報ling u? 2.98 可能有機會既 本身讀咩科
sosci, 有報lingu但英文冇3冇in過
可以報ielts 補返dse eng喎 會唔會考返?
依加考太遲了,interview嘅機會都冇好想要ugc啊,Edu求你派個interview同offer畀我,我知我gpa低,希望重有機
一齊拜offer goddd 一家有ugc offer 的
有無人6月in完psm 宜家已經收到offer
有冇人17/6 in 語研收在offer?
同問 你有冇轉status
2月28 唔係已經late round啦咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞