[血債票償]請大家踴躍登記選民

1451 回覆
3448 Like 44 Dislike
不抱期望 但會含淚投票

唔好忘記會有票箱唔見 多左

仲有dq同選狗主任出黎咬人

垃圾會
pish
多謝建議
另外想知,我查資料話現有選民更改資料已係6月2日過期,遲過6月就下次再更新,想問問咁2020 立法會選舉會有影響嗎?
唔好意思想問吓今年八月先夠18歲可唔可以登記
而家買緊物資聽日發夢用唔得閒詳細睇
個人認為 遲過6月2更新
只會影響到你2019區議會嗰次選舉
2020立法會應該無問題

不過想穩陣啲 可以打電話去查詢啊
可以登記!
8月先夠18 登唔登記到
唔洗再登記
不過都建議你可以打電話查詢
查詢熱線:2891 1001

或者上呢到查下有無自己選民資料 資料啱唔啱
https://www1.voterinfo.gov.hk/bd_reovi/OVIES/jsp/mob
可以!
樓上有巴打搵到
今年9月25日或之前夠18就可以登記做選民

問九 : 我在2019年9月底才滿十八歲,而 2019年的選民新登記限期則是 7月 2日,我現在可不可以先登記做選民?

答九 : 2019年正式選民登記冊將在2019年9月25日或之前發表。若你在該日期或之前年滿十八歲,又是香港永久性居民

幫手同同學仔講雨啦
有冇得話比啲婆婆知唔好亂投比保皇
同埋依個movement最終目標推有心人出黎參選,有新血就唔洗硬食泛民
推呀屌
agger
大家幫手推埋懶人包
可能有啲人無時間爬post

2019 選民登記懶人包
https://lih.kg/1215711

自己社區自己救,一個有心人加幾萬個支持者,就可以改變到一個社區
你第二頁就屌人白票…咪姐係逼人投泛民
鄺仔個d 雖然都係博出鏡,又學識唔高,但市民要佢個陣佢真係會出黎,會同我地一齊
就算佢係白鴿我都會投佢

廢涂 關鍵缺席個d 真係投唔落
政治冷感撚嘅我琴日第一次上街
已經自動波衝出去捐物資 搬鐵馬 叫口號 食催淚彈
雖然未敢上到最錢直接面對警狗
但係已經好努力啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞