[血債票償]請大家踴躍登記選民

1451 回覆
3448 Like 44 Dislike
可以
6月12日香港發生左暴動
https://lih.kg/1214804

6月12日香港發生左一場暴動 仲要係警察暴動
挑釁示威者(自由閪) 向示威者頭部開槍(違返指引) 阻擋救護車 向記者開槍
全部都有片有圖 文宣組麻煩傳開去
6月12日香港發生暴動 係警察暴動
麻煩大家幫手推到全世界都知 同埋有任何關於警察暴動既片同圖都放埋入去俾文宣組做證據推廣
數碼證書 同無須數碼證書 有咩分別?
我覺得樓主可以做好d
以前見過有教電子簽名點整
仲有各項細節到例如英文名同要唔要全名
適合所有識中文字既人睇
可惜嘅係, 本身會投建制, 始終都會投
票先係最重要 !
push
係時候教育下某部分又blind又冷血嘅香港人
你可透過以下方式將選民登記表格連同住址證明文件(更改住址適用)送交選舉事務處:
郵遞(地址:九龍九龍灣展貿徑一號九龍灣國際展貿中心十三樓)
傳真(傳真號碼:2891 1180)

掃描表格後電郵至form@reo.gov.hk
掃描表格後上載至選舉事務處的電子表格上載平台(網址:www.reo-form.gov.hk

記得記得係可以網上交
對唔住 我講錯
多謝巴打更正
血債血票一齊償
雖然班建制狗有成堆中老年鐵票,但抗共嘅大部分都係90後同00頭嘅年青人,呢班人一批一批咁踏入成年成為新一批選民,隔一屆可以差好遠,所以要扭轉局勢唔係冇可能,最緊要係要團結
更正

今年9月25日或之前夠18就可以登記做選民

問九 : 我在2019年9月底才滿十八歲,而 2019年的選民新登記限期則是 7月 2日,我現在可不可以先登記做選民?

答九 : 2019年正式選民登記冊將在2019年9月25日或之前發表。若你在該日期或之前年滿十八歲,又是香港永久性居民,就符合資格,現在已可以申請登記做選民。
push
係咪功能組別都要登記?

不如搵人開個懶人包教學
其實今次可以考慮用蛇jai餅糉同大巴啦
雖然好狗 但都係冇辦法之下嘅辦法
淨係靠我地嘅票其實未夠
上屆申請過左好耐都冇EMAIL覆我
今次填張電子FORM又簽唔到名 又要PRINT落黎寄 好撚煩
Push
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞