[血債票償]請大家踴躍登記選民

1451 回覆
3448 Like 44 Dislike
Vote them out
推爆
推!!! 岩岩過18考完DSE記得要登記!!!
Push
00後
只要7月2前夠18歲就可以
過左改唔到地址。。
下次立法會選舉前有無機會改多次
你可透過以下方式將選民登記表格連同住址證明文件(更改住址適用)送交選舉事務處:
郵遞(地址:九龍九龍灣展貿徑一號九龍灣國際展貿中心十三樓)
傳真(傳真號碼:2891 1180)

掃描表格後電郵至form@reo.gov.hk
掃描表格後上載至選舉事務處的電子表格上載平台(網址:www.reo-form.gov.hk

記得記得係可以網上交
分薄票源同民主派攬炒既機率好高,唔好
依家叫做係外國讀書 間唔時都會返黎
讀完會返黎個隻應該符合?
Push
做為責任要同屋企2老講唔好再投建制派
最好帶埋佢地去投票 將建制收皮
唔緊要
你仲可以幫手呼籲屋企人同朋友啊
有, 你而家交表就下年先更新你既資料。
可以去翻ching住嗰區嘅民政辦事處
或者公共屋邨辦事處索取表格

我都係登記無耐,係長沙灣考完筆試順便登記埋

屌你唔好鳩up啦,今年9月25日或之前夠18就可以登記做選民

問九 : 我在2019年9月底才滿十八歲,而 2019年的選民新登記限期則是 7月 2日,我現在可不可以先登記做選民?

答九 : 2019年正式選民登記冊將在2019年9月25日或之前發表。若你在該日期或之前年滿十八歲,又是香港永久性居民,就符合資格,現在已可以申請登記做選民。
放心經過今次好多後生仔會登記
https://kbfl-campaign.github.io/app.html
網上登記懶人link 唔洗3分鐘就搞掂
可以照改
不過2019區議會選舉要返舊地址投
2020就可以就用新地址新區投喇
拜托,唔好到時選情不利時先黎後悔。
p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞