[血債票償]請大家踴躍登記選民

1451 回覆
3448 Like 44 Dislike
申請咗幾耐到
1823查詢
或者趁未截止 再申請
查詢熱線:2891 1001
登記最新情況:voterinfo.gov.hk
政黨:經民聯,民建聯,工聯會,鄉議局,自由黨
多謝你啊
推推推
投票日勤到佢就得
投票好簡單,投票日基本上全天候可以投,方便番工番學嘅你,行幾步吸個印仔就搞完,但前提係登記做選民,咁樣你先有提票權,到時慢慢諗投邊個。我咩都唔想投喎,都冇個咁心水,咁你都可以登記做選民先再投白票去表達你嘅意見,點完票會有數據出番泥,到時可以畀政府市民知道番市民嘅睇法。所以,登記做選民,為自己,為家人,為社會出一分力。
推呀 打死都唔投建制撚屌
大家一定要要叫埋屋企人都唔好投佢地
推呀 DLLM
我做過下老人院
其實要叫佢地跟自己投
真係好撚易
佢地根本唔理
到時我會返返做過個幾間
叫佢地跟返連登民意投
長期置頂 please
其實有冇得登記埋做功能組別選民?
投票好簡單,投票日基本上全天候可以投,方便番工番學嘅你,行幾步吸個印仔就搞完,但前提係登記做選民,咁樣你先有提票權,到時慢慢諗投邊個。我咩都唔想投喎,都冇個啱心水,咁你都可以登記做選民先再投白票去表達你嘅意見,點完票會有數據出番泥,到時可以畀政府市民知道番市民嘅睇法。所以,登記做選民,為自己,為家人,為社會出一分力。
唔好再俾人分化,點都要出嚟投,槍口一致對外
push push
其實我好憎嗰啲講政治大大聲,但又唔遊行唔示威,連選民都唔係既成年人
( Show Blocked User - 脷賓臘 )
連仔唔該幫呢個POST頂置
係咪冇得email寄 一定要print張form出黎手寫填完再郵寄去佢個地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞