我係老蘭做清潔的,點知變左party Queen

543 回覆
166 Like 18 Dislike
其實我鍾意呢個故架 唔好棄故
至多得閒幫你推下
題材幾好呀
繼續打啊
手打石膏⋯ 無咩心機,同手力打⋯

我會等你打文的💪🏻💪🏻加油

我會等你打文的💪🏻💪🏻加油

盡力打
Alan 把卡文雙腳抱直放自己的膀頭上,吐了兩口口水在自己的巨龍上。

卡文: 唔好! 會痛!
Alan: 你覺得你仲有得走嗎?

Alan不理會卡文強烈抗議,用力捉實卡文雙腿,不讓她動。ALAN 把巨龍貼近卡文屁股,對準屁眼慢慢推進。卡文一手想推開ALAN , 一手按住自己的口,不想叫出聲來。巨龍的龍頭只進入卡文後庭一少段,已經緊得不能再推前。卡文已經痛得弓起整個人,全身肌肉崩緊。

ALAN: 果然沒有KY 係難入好多。

卡文用慣怨的眼睛望著ALAN, ALAN 更加興奮。他微微把卡文的屁股向上抬起。全身壓在卡文身上,用身體重量幫助把巨龍推進卡龍屁眼內。終於把整根巨龍都推入卡文體內。卡文已經痛得叫了出來! Alan 立刻用口封實卡文嘴巴,再用舌尖纏住對方舌頭,不讓卡文再發出聲音。Alan 一下一下慢慢的抽插著她屁眼,她的陰戶如泉湧的流出一波又一波淫水。屁眼亦因為淫水幫忙下,Alan 抽擊亦變得快速而有節奏。卡文已經分不清痛苦或快感,雙眼多次反白,雙腳雙手都纏在Alan 身後。Alan 背上已經有多爪痕。看著卡文濕潤的陰戶,Alan把卡文皮帶中的伸縮警棍出來。Alan 再把卡文反轉身,把卡文伏在牆上,把卡文身子成〈型,立刻用警棍插入卡文淫潤多水陰部。卡文頓時想大叫,alan 好像事前已經知道似的,用手指捉住卡文舌頭令她不能叫出聲。在卡文還在享受陰部傳來的冰冷感,Alan 再用後入姿勢插進卡文變得紅潤的屁眼。前後的充實感,前面冰冷鐵塊感,後庭的暖熱肉龍,把卡文逼到把卡文推入更高潮,雙腿滿是淫水。Alan 加快速度,終於把精子滿滿注滿她屁眼。卡文軟軟伏在地上,屁股高舉,低聲喘氣,聲音帶點嬌弱的呼聲。屁股眼徐徐收緊,把Alan 精液推出,精液緣大腿流下。Alan 奕大口呼吸回氣。

Alan: 今晚來我到再來過。
卡文:嗯⋯ 你⋯ 硬係要格硬來。好痛! 一陣仲要開工嫁! 今次唔坐等耐la!
Alan: 你唔係鍾意我硬來嗎!
卡文:你真係! 好在我今次一早關左cctv ,比人知道我同個犯係到搞野,我實比人格走!
Alan: 唔好咁認真! 我幫你抹返先

Alan 和卡文慢慢清潔好自己,準備離開口供房。

卡文: 你今晚未走得,手續上要等人保釋你,今晚睇來同你無下場la~
Alan: 你有方法的,卡文b !
卡文: 無啊! 你啊! 搞咁大條事出來,我仲有一堆report 要交! 話事話,你打算點? jackson 把人唔好野,暫時我地可以睇實佢地,但你都是快同佢地斷絕關係!
Alan: 佢地都是求財,我會想方法。大不了撤資走人。

雖然口這樣說,Alan 有另一個想法,他有自己野心,卡文都只是他一件玩具及工具。

Alan: 我可以打個電話叫人來保釋我嗎 ?
卡文: 可以!一陣叫個師兄陪你打

Alan 再擁抱著卡文深吻一會,當然手不安份地在卡文身上亂摸。之後Alan 再扣上手扣,大家扮作平常步出口供房。

卡文: 師兄,你同一同楊生去打一打電話。睇緊佢

Alan拿起電話,想了一會就打出去。

Alan: 喂! Avis你來一來警局!
精神同手痛都好返點! 加速!
留名
終於等到了
支持下

今晚我是放假的,要同老公一齊回奶奶家中食飯。本來我就不太想回到會所工作,不想見到Alan 。但我更不想見到奶奶! 奶奶本來對我都好好,但我嫁了我老公這麼多年,一直無孩子,近兩年不斷給說話我聽。老實說⋯ 我也不是不想生,但就是一直老天爺不給。

宜及老公: 奶奶!媽!
奶奶:嗯, 你地返來。來!食飯先。 你啊! 啊宜! 仲唔過來幫手!
宜: 哦! ⋯ 來la 來la !
老公: 媽啊! 我都來幫手!
奶奶: 你坐低等食飯! 唔好都做野! 留返點野比你女人做!

就這樣我懷著戰戰兢兢的心情準備晚餐事宜。終於一枱飯菜準備好了。

奶奶: 仔! 你睇來你! 臉色點解差左咁多,無咩湯水飲嗎?
老公: 唔係! 我最近要返夜班! 老闆話我就升主任! 要勤力點呀嗎! 而且啊宜都要返工! 佢都要幫手返清潔! 佢都好累的!
奶奶: 咁多時間返工! 不如照顧好個老公先! 累? 我當年寡母婆一個人返完工,夜晚又要照顧你。你唔係一樣牛高馬大!
老公:媽啊! 好la ! 呀! 你上次唔係話想同三姑姐去夏門! 我請你去!
奶奶: 好! 乖! 知你孝順! 唉! 與其去旅行,我寧願幫下你湊孫打發下時間。
宜: 奶奶⋯ 我⋯

一餐飯過去,我心就愈來愈難受⋯ 我拖著老公手離開奶奶家。老公見我難過,他一邊安慰我,一邊叫我忍讓下,什麼都是長輩。
我無奈地點頭稱是地回應他。
奶奶一句又一句有刺的說話,就好像只當我生仔機械!無仔生我也不想! 更令我難受的是老公! 他是很疼愛我! 這麼多年來,都沒怪過我。但每次奶奶給說話我聽時,他表面是幫著我。 但每次都是引開其他話題,買一堆東西哄奶奶或用強硬口吻叫停奶奶。 奶奶和他是兩母
子,不會有隔夜仇,但奶奶只會把怨氣轉移了我身上,更認為我會告枕頭狀!更令人無奈是,我們家不是有錢,每次都要花哄她老人家。那有錢? 怎麼我? 誰來哄我?

這時,電話響起,我拿起來聽。

Alan:喂! Avis你來一來警局!

雖然無來電顯示! 但會叫我Avis 得Alan 一個。我下意識地鬆開老公的手,行開聽電話。

宜: 你想點! 做咩要我去警局?
Alan: 我要人幫我保釋! 你來保釋我。
宜:點解係我! 我同你都唔熟!
Alan:總之你過來! 我仲係你老闆,仲想出到糧就過來! 一陣見!
宜:喂! 喂!

老公:咩事?
宜: ⋯ 啊⋯ 公司打來話要我幫手頂一頂更⋯ 個同事臨事有事早走⋯
老公: 咁夜仲要人趕返去? 咩公司來⋯
宜: ⋯ 係⋯ 我都係返一返去幫一幫手先⋯ 唔想得罪老闆,你回家先。
老公: 你小心點
可能心虛, 我竟然會對老公說謊。我不想他知道Alan存在。事實上明明我同Alan 之間一點事也沒有⋯ 也許有點⋯ 但錯不在我⋯ 話說我為什麼他一句就要趕去警局。

我來到警局,終於找到Alan,看到他手帶手扣,滿身傷痕,眼角紅腫,坐在一旁。我不禁擔心起來。我走近Alan ,擔心地問他。

宜: 你到底發生咩事! 傷到咁仲要入警局!
Alan: 你老闆我做邊行? 賣酒嫁! 有人來打架好正常!
宜: 你無事? 死得未? 去左醫院?
Alan: 去左, 幫我保釋出去!我身上無錢! 你比住先,聽日比返你!
宜: 有無搞錯! 仲要我來比錢!
Alan: 麻煩你! 唔該啊! 我會2倍奉還!

看著他一樣壞壞的笑話同哀求的語氣,我也再一次心軟。

宜: 你要還! 聽日一定要還! 我只幫你今次!
Alan: 一定! 喂! 警局入面所有亞sir 你地來做個證人! 我有借有還!
宜: 得La !得La ! 唔好大叫! 唔好搞啊sir ! 我信你!

我檻介地喝停Alan 在警局大叫。這時一個女警走近我們。

哦! 楊生!有人來保釋你?

一身制服,臉蛋漂亮的女警走近我,一手把一張表格掉給我。

卡文: 來保釋就填左張表佢! 之後交完保釋金就走得。楊生,你女朋友來接你?
宜: madam ! 我唔係佢女友。我⋯ 我極其量是他員工。
卡文: 哦⋯ 老闆保釋就立刻出現,果然好做得野。 楊生,你員工真係對你好好,好忠心。
Alan: Avis 仲唔多謝madam 讚你! madam 你都好好! 錄口供態度又好! 又要辛苦你坐一晚打report 。你地警察先辛苦。madam 坐得耐,要運動下,如果唔係屁股愈來愈大!
宜: 唔准咁叫我! 仲有你想死! 咁對madam 亂講野!
卡文: 無野,楊生都係善意提醒,不過我提一提你,你識人小心點。下次再打架,我想呢位小姐都保釋唔到你!

不知為何這位女警對我的眼神同語氣都有點敵意。不過我不理了⋯ 只想盡快離開。完成手續後,我同Alan 走出警局。

Alan: 唔該晒你,Avis
宜: 都叫你唔好咁叫我! 你唔好再煩到我就得!
Alan: 話晒我仲係你老闆,叫你做野好正常。 都好夜! 我送你回家。
宜: 唔洗,我唔想再同你有咩關係⋯

剛一說完,就回想起之前和Alan 在酒倉的情況,面龐不禁一熱。他真是個災星。到底他是個什麼人,捉摸不透,每次都被他弄得手忙腳亂,真是冤孽。

Alan : (又再招牌式壞笑) 你同我會有咩關係? (他作勢向前把我迫向牆邊,他臉推近到我面前,他那一身古龍水又再撲向我來)
宜:你⋯你⋯ 又想點⋯
Alan: 我傷者來! 腳軟呀嗎~ 你講,到底你講我們係咩關係呀?(他臉愈推愈近,快碰到我)
宜:你再⋯ 再唔走開,我會大叫⋯ 你都唔想一出警局,又入返去⋯

Alan 雙手舉起扮作投降,慢慢後退。

Alan: 好! 我唔再蝦你! 你聽日記得返工,我還錢給你。
宜: 你當然要還! 無事既話,我走先⋯ 我唔想再對住你這個色魔。

我急急腳離開Alan 回家,突然他從後叫停我。

Alan: 宜,多謝你來保釋我,之前所有野,對唔住。 聽日見。

我愕然看著Alan, 一陣喜欣的心情從心底浮現出來。
大約多4到5篇前置,會開始重甜,本故是重甜劇場向故
繼續岀
終於有故睇 巴打繼續出
我坐著的士回家,一路上想著Alan ,到底我應該怎樣對他才好。他無何否認是個輕浮好色壞男人,老是戲弄我及對我毛手毛腳,但不知為何總是不能真正憎恨他。

回到家,老公已經睡了。我沖完涼後,我回到床,看著老公,回想奶奶的說話。我是不是應該要更努力一點,就我立場來說,有個小孩子應該會對我更好,而且都這麼多年,為什麼我肚皮這麼不爭氣。我看著老公的臉,我慢慢抱緊他。雙唇吻緊老公,一隻手攝手攝腳游向老公他褲頭,隔著褲按壓老公的巨龍。老公慢慢張開眼皮。

老公:老婆,你回來。點解早左回來?返工累嗎?
宜:今日⋯今日只係要幫手執手尾,所以好早就走左。
老公:哦⋯ 明白,你手係到做咩?
宜:老公啊⋯ 其實我地係唔係要努力點⋯ 奶奶已經不停比說話我聽...
老公: 傻,唔好太介意啊媽講既野。呢d 野急唔來。
宜:但⋯ 都咁多年⋯ 我地⋯ 我怕再遲點,我地想生都生唔到⋯

這時老公溫柔的親吻我臉頰,抱抱的抱我入懷。老公的手很粗壯,緊緊的抱實我,不過他的啤酒肚腩頂著我腹部,有點難受。我們慢慢親吻起來,我感覺到老公的小兄弟慢慢硬起來。不知為何老公的臉和Alan 竟慢慢重疊,為什麼要這樣。老公轉身把我壓在身下,他拉下我內褲,用他的小兄弟在我洞口外不停磨擦。我知道不是因爲情趣,而是他正找尋入口,我環抱著老公頸後, 眼內同時出現老公及Alan 的形象。我感受著老豆的磨擦,加上Alan 的形象,我下面已經開始濕潤起來。老公在我淫水幫助下,終於找到門路,滑入了我體內。充實的感覺把下身撐開,老公巨龍的脈動一下又一下在我體內跳動著。老公開始緩慢而大力抽插著我,每一下只想向前推動,每一下好像在呼叫我要更深入。老實說我有點痛,但這刻我很想老公占有我,想要更多的充實感。老公的速度也愈來愈快,本來重疊的老公臉容,已經不知何時變成Alan的臉。我很想停止這幻想,但我身體渴求著! 我感到下陰已經緊緊吸住老公的小兄弟。這時,老公身軀一震,一道熱流在我下體射出。他氣來氣喘地伏在我身上。他剛才還強壯堅硬的小兄弟已經軟下來,慢慢滑出來。身體一陣空虛的感覺如泉湧的湧出來!

完了吧? 我不知所措的看著老公⋯

老公:老婆! 好舒服! 我們努力點,生個可愛的bb 仔! 好唔好!
宜:嗯⋯ 好⋯ 我都想屋企熱鬧點。

我若有所失的抱著老公,靜靜的進入夢鄉。
屌! 打左石膏,隻手一時痛到pk,又痕又成! 最灰係打故時,一到甜位,有幻想有反應時,又唔打得飛機,好L痛苦
我感受著老豆的磨擦,加上Alan 的形象,我下面已經開始濕潤起來。老公在我淫水幫助下,終於找到門路,滑入了我體內。
我感受著老豆的磨擦,加上Alan 的形象,我下面已經開始濕潤起來。老公在我淫水幫助下,終於找到門路,滑入了我體內。

Fucking iphone Auto typing !!

變咗亂倫

Fucking iphone Auto typing !!

睇睇下
> > >

一覺醒來,我和老公如常一起吃早餐及做家務。傍晚,我和老公都各自準備上班。

老公: 老婆! 聽日可以幫我入數比啊媽嗎? 我岩岩同啊媽報左去夏門旅行團,我俾左錢。 你聽日幫入點錢比啊媽去買野啊。

宜:哦⋯ 知道(心中有所不甘,一年我們兩口子都無去一次旅行,為什麼好事都給了奶奶!我? 只是生仔機械,工人? 而且為什麼都是用我們家的錢!)

雖然心有不甘,但都只能無奈接受。我一肚怨氣回到會所。尋日雖然有人在打架,但今日如常開門做生意。但張經理及Alan 都不見人,只有女酒保MoMo 在安排人手。心中失樂情緒不斷彌漫著。

我如常完成工作,心中不停咒罵Alan。是他說今日一定會出現,堂堂大老闆,又開車房,又開會所,不會為了1000元保釋金潛逃吧。清潔完,我回到休息室打算等到下一輪清潔時間再工作。我閉上眼在椅上休息。突然一對手出現在我肩膀上,輕輕按摩著我。我心頭一驚,打算回頭推開那對手。

Alan:唔好旭! 我同你按摩下。
宜:你終於出現! 還錢啊! 唔好走數! 消失左半日,仲以為你走左佬。
Alan:你當我咩人!有正經野要做! 張經理入左院! 我要打點所有野!
宜:佢有無事?
Alan: 唔好嘈,靜靜俾我同你按摩。

他出現了,心底有種莫名興奮,加上他按摩的力度及手勢都很好。我慢慢放鬆下來。突然一道微弱氣息吹過我耳邊。原來Alan 竟然在我耳邊吹氣。我整個人跳起,雙手按住自己耳朵,臉紅紅地對他大叫。

宜:你⋯ 你⋯ 你做咩! 你又想點!
Alan : 估唔到你耳仔係敏感位,你臉紅個樣都幾可愛。
宜: 你唔俾亂來!我大叫!
Alan: 好好! 我唔玩! 拿! 張支票俾你。

我帶有戒心地接過張支票。我看了看個金額。1萬?

宜: 個數唔該! 多左咁多!
Alan: 叫你收就收! 多左當謝禮。宜:但都不用咁多⋯
Alan: 你內疚就衣加收工! 陪我游車河,你當今日人工。拎住! 同我換左佢。我係出面等你!

我接過Alan 送過來個紙袋,茫然看著Alan。現在放工? 陪他坐車?

Alan: 係! 叫你收工陪我遊車河。你有著數~ 仲唔換衫,你唔係想著件清潔啊姐制服出去? 定你想我睇你換衫⋯
宜: 你就想! 我換就係! 你出去!

我打開紙袋,入面是一件白衣襯衣,一件牛仔短褲及一對涼鞋,都是名牌來。我少這樣打扮,也未曾穿這些名牌子。我新奇慾試地換上他們,在鏡前照來照去。老實說,好像年輕10年似的,我都認不出自己。不過褲有短⋯ 我平時很少穿熱褲之類。我再簡單化了點淡妝。我害羞地步出休息室,Alan 就好像呆了的看著我,光中閃過一點驚訝的目光。

Alan: 我眼光唔錯,一睇就知你身材,非常之岩身。
宜:唔會好怪嗎? 都成30歲人⋯ 仲扮後生。
Alan: 好靚,好襯你。來! 跟我來!
Alan 強行拉著我手,向車場出發,步入他的馬沙拉蒂揚塵而去。
lm
輕輕一推
果個老豆錯字我以為又講緊佢粒豆豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞