我係老蘭做清潔的,點知變左party Queen

543 回覆
166 Like 18 Dislike
突然有畫面
Momo
Push
點解未有文
仲未有
聽日一定出⋯ 星期六,日在家⋯ 俾老婆睇實打唔到甜故⋯

咁啲扑野情節,有幾多同老婆實戰過?

咁啲扑野情節,有幾多同老婆實戰過?

我上個故講過點

Alan 不斷打給MoMo,希望可以為她做點什麼,但換來一次又一次的留言信箱。他無奈暫時放下這件事,對於Sindy 突如其來的邀約,Alan 半信半疑。為什麼Sindy 會約到Avis ? 她到底有什麼目的? 萬個問題都不知如何是好。Alan再致電給Avis ,換來同樣是留言信箱。Alan 心急如焚,他決定直上Avis 家問個明白。正當他準備離開時,Whatapp 傳來她的信息。

「暫時不要找我,有什麼事明天見再說」

Alan 更是萬般疑惑,無奈現在急不來,唯有等到明天再作打算。

等待的時光最煎熬人,時間一刻一刻地過,快到會面的時間,不安的感覺伴隨著他駕車上山頂。終於來到山頂餐廳,他跟隨侍應去貴賓廳坐下。Alan 一路進來,都十分驚奇為什麼餐廳內空無一人,連工作人員也多一個。坐下後,Alan細心留意四周,貴賓廳內浪漫的燈光配以柔和的音樂,牆身用投影機投射上一片海洋的影色,氣氛一片浪漫。如果是平時,這也是一個不錯的約會地點。

等了10分鐘左右,Avis 終於來到。一身黑色長裙晚裝的Avis , 配以一頭黑髮,說不出的風情萬種。Alan 急忙上前迎接,原本有很多說語要問要說,但當見面時,Alan 竟欲言又止,說不出語來。他們坐下安頓好後,可能之前見面時Alan 惡言相向,大家心內還有陰影,氣氛尷尬。Alan 決定打破僵局。

「你今日好靚,上次⋯ 我唔應該咁對你⋯」

「多謝⋯ 我明白⋯ 我都知你唔係真心咁講⋯」

「 點解你會識Auntie Sindy ? 」

「其實都突然⋯ 嗰日上完你家,我⋯ 我超唔開心,我落家散步時,有部車停係我身邊,話係你Auntie 請我上車傾兩句⋯⋯」

Avis 把當日情況一一細說給Alan 。當日Avis 上完Alan 家,傷心欲絕。回到家又在她老公扮一切如常,這雙面人般的生活,她受不了。決定出街散步散心時,一輛房車來到Avis 身旁並自稱是Alan 的Auntie邀請她上車。Avis 半信半疑地上了車。當她上到車,看到之前在會所有過一面之緣的中年貴婦。

「你好,我叫Sindy , 係Alan 一家的世交。我由細睇到佢大的。佢平時都叫我Auntie Sindy 。我可以叫你Avis 嗎?」

「你好, Sindy 小姐你搵我⋯ 到底有咩事? 」

「恕我冒眛,因為之前Alan突然 冒險衝入火場,仲要入院,我同Alan 伯爺都覺得奇怪。所以我搵人查過,知道左你同Alan 關係同背景⋯ 今次來係想同你傾一傾。」

「⋯⋯ 你地到底想點?」

「放心,我地對你無惡意?」

「如果係想叫我離開Alan ,你地放心! 我已經被Alan 玩厭左我,唔洗麻煩你地。」

「haha , 我諗你誤會左d 咩?我唔知其他人點諗。就我立場,我好支持你地。」

「支持我地?點解要咁做? 」

「你知道嗎? 其實我當年同Alan 既爸爸有過一段情,差少少就可以修成正果。可惜⋯ 我地為一點事分開左變成今日的關係。我一直對呢段愛情都覺得好遺憾。宜加見到你地,就好似見我過去一樣,明明相愛但唔會一齊,我就好想支持你地。」

「Sindy 小姐,就算我愛佢⋯ 佢都只係當我係玩具。而且我仲結左婚⋯ 係人地老婆,我地根本無可能。」

「你覺得一個人會為左件玩具唔理生死衝入火場嗎? 而你到底愛你老公定Alan 我估你一早知答案。我由細睇Alan 大,佢本性唔壞,今次佢係認真去愛一個人。唔好理其他人同事,撫心問自己就可以。」

「但⋯ 我可以點!」

「我幫你約左Alan 聽日係山頂餐廳食飯。到時你就可以知道事情真相! 廿」

「⋯咁⋯ 」

Avis 把當日情況都告訴Alan 知道。Alan 眉頭深鎖,看似十分正常的對話,但Alan 總覺得十分危險。 這事Avis 鼓起勇氣問Alan 。

「到底你有無愛過我!我要真心話! 我要知道!從來無一個人可以令我又愛又恨!當日係火場到,我第一個想起你!」

「Avis.... 我⋯ 」

「話我知真相! 」

此刻Alan 心情也激動起,一手拖著Avis 的手!

「AVIS! 我愛⋯ 」

Alan 還沒說完,一聲女人我呻吟響起,房間的其中一個投影機突然播發昨天Alan 在台上強姦MoMo 的影片。Alan 及Avis 呆著當場! Alan 正想阻止Avis 看下去時,另一牆身投影出Alan 及美詩在party 上做愛的影片,另一邊就播放Avis 和美詩在診所被偷拍的「情愛輔導」片段!
一連串突發的資訊把Avis 迫得尖叫起來,想逃離這房間。

突然一把女聲從大門傳來並把大門推開!

「Avis! 呢一個就係你要既真相! 」

「係你! 點解你會係到!點解你要咁做!」

那女人的瘋狂笑聲響片這房間,這夜沒有人可以獨善其身!
痴撚左線
終於爆佢大鑊
追到live
文啊

門前站著的竟是美詩,她身穿紅色套裝面帶微笑一步步地走過來。Avis 很想逃出這個惡夢,她正想逃離這房間時,美詩把她阻下來。

「咁快走? 唔想清楚件事嗎?」

「美詩! 你到底想點! 」Alan 大喝了出來!

「美詩! 你放我走吧⋯ 我⋯ 我唔想再理⋯ 我真係⋯ 受夠! 」Avis 哀求地說

「哎喲! 我無迫你留下來嫁! 我真心當你朋友嫁! 你唔記得我地好姐妹來嗎?」

「唔好呀! 我唔想聽! 你地成班都有問題!」

「又唔好咁! 我地都係一場遊戲! 大家各取所需姐! 當初Alan 睇中你,叫我調教下你! 我初初以為你地都係一場友誼波,點知你地係郎情妾意。你話世事幾咁奇! 」

「我唔聽! 」

「Avis!」

Avis 頭也不回地衝出房間,Alan 連忙上前追截。Alan 捉緊Avis 的手臂,生怕她離開似的。 Avis 轉身就是一巴掌打往Alan 面上,Avis 己淚痕滿面。

「你仲未玩夠我? 楊生!點解啊! 點解要係我! 點解要你搞亂我既生活! 點解要俾我知道真相呀! !」

「Avis ! 唔係咁! 你聽我講⋯ 」

啪! 另一巴掌向Alan 襲來!

「唔她再咁叫我! 我奕唔想再聽到你把音! 」

Avis 把Alan 推開,絕望地離開這個傷心地,留下悲憤交集的Alan站在原地。

Alan 目送Avis 離開,他知道他根本留不住她,也沒有理由。看著漸遠的身影,漸漸由悲傷變成憤怒! Alan 回頭衝入貴賓房,只見美詩及劉教授在柔然自得地飲紅酒。憤怒的Alan 上前把枱上所有東西都掃往地上。

「原來你地兩公婆都有份! 你地到底想點! 係唔係Sindy 指示你地咁做! 」

「做咩! 晒曬d 靚酒。 」劉教授漫不經心地說。

「唔好係到玩野! 你地兩個! 」

「Sindy ! 一個幾有趣既女人,而且出手又闊桌。如果可以我都好想同佢再深入了解下。」

「老公! 唔俾你係我面前讚其他女人呀。」

「 你地竟然收左個癲婆錢出賣我! 」

「唔好講出賣! 我地之間只係遊戲。從來都無話咩情義可言。而且私心,我地都睇過眼你變得「正常」,為左個女人變得好無趣! 你同我地係同一種人來嫁! 宜加幾好,分得一乾二淨。我地重新開心過仲好。」

「Alan! 老公就講得岩! 最多我今晚補償返你~ 我地好好服侍你。」

「痴線! 你地有病! 」

Alan 憤然離開! 背後傳來劉氏夫婦的歡笑聲! Alan 知道真正要對付的人是誰! 這刻復仇的火炎在他心中燃燒著。
其實開始收尾,但仲未決定好光明點,bbq 好,定黑暗收尾。
其實開始收尾,但仲未決定好光明點,bbq 好,定黑暗收尾。

黑暗啦 女女女左sindy再令佢做性奴
去追返avis佢唔受既捉埋佢去做性奴
唔撚係live 左啊
好黑暗
文呢
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞