[TCG]有冇人玩Keyforge

678 回覆
16 Like 14 Dislike
其實官方有搞現開賽,有琥珀送
官方seal都係中文版S1
所以無得計啦(焗比)
行左轉荃豐 唔覺有
s1 s2戰力差好遠?
上fb睇香港個page睇下邊間舖有賣啦
我記得荃灣有

荃豐黎黎去去都係堆細路玩日系tcg

你幾時見過荃豐有人玩magic

pokemon都少見人係個度打deck
以為大路卡鋪會有
中文啱啱出

同埋個畫風唔夠大路
呢d tcg卡舖未必入

你睇下fb個list就知 主推keyforge bg舖多
得少部份卡舖有賣仲要唔係主推好少活動

最多吸到bg友過黎玩(例如我,中學之後冇掂過呢類卡game, 反而bg一個月都出兩三次)
應該唔大
只係中文版未出唔比你用S2英文落場
S2多左新卡 但又Cut走左部份舊卡
S2卡庫370張入面 204張新卡 166張來只S1
已知多左新字眼
Alpha: 只可以在打出其他卡之前打出此卡
Omega: 打出此卡後立即結束階段
Depoly: 打出此怪物卡並放置在己方戰場任內位置
依家s2有得online play未?
如果買咗翻黎下下要出去玩好冇動力
買左中文版點睇自己副卡幾分?
個網要打英文
Down個app
註冊 掃qr code share deck
Copy link
去返個網
Paste 返條link
s2打s1應該差咁啲
清場能力低啲
冇得冇腦出hand(alpha omega)
S2係冇咁勁
但係正常S1只可以同S1打
但係聞說s2 untame有d牌好勁
官方就講到任何set都對等 可以挑任何其他set
實質操作要開多幾包S2試下先知
邊區? 得閒組團聯誼下囉
又唔係打波邊有場地問題
有錢咪party room
無錢可以m記 Starbucks
再窮d可以做公園呀伯
濕鳩遊戲王以前個d出線賽 個鋪頭無位係去公園 隔離阿伯係度捉棋 有次仲俾龜𢭃
啲龜不嬲鍾意恰毒撚
港島區有冇人玩
🙋🏻‍♂️柴灣果頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞