[TCG]有冇人玩Keyforge

678 回覆
16 Like 14 Dislike
一個字 型
因為係啲鋪wts gp限定
大新聞,set3情報已出
兩個新house會暫代聖堂同火星位置
最少3個新效果
新token
啲效果望落幾好玩
有無話幾時出?
2019第四季,應該11月
應該大約半年1 set
已confirm,每年5月同11月出新set
gd,到時一次過爆一磚
睇完s3 s2又唔想爆1條
屌啊 出左S2冇幾耐又出S3?哪有錢
如果等中文版都下年啦,唔怕唔怕
https://youtu.be/WzFTzJBKnwY

有香港人打到入vault tour top 16!
Brian副deck得79分贏到前冠軍9x分嘅deck
所以成日同你地講分數係唔重要嘅
但係仍AERC 70分
AERC真係重要啦
但係好多人reg完deck check完SAS分之後就嫌廢唔用
但AERC同樣反映唔到card combo

今日天悅搞左個reversal交換賽,過程中好多人都發現咦原來自己副deck可以咁樣用喎

咁當然呢啲deck未必上到top tier,但係絕對唔係垃圾黎
上返黎再推po
8月4號power2大賽完滿結束
身為小薯嘅我入唔到頭8,但係經驗都好緊要,同埋9-9打到人都攰
34人嘅賽事加埋side event應該都過50人
桌競盟表示暫定10月12號搞全港賽(不限power)詳情待公佈

另外最重要嘅一件事,keyforge會開始行會員制,想參加各種比賽,包括官鋪搞嘅定係未來嘅全港大賽,都要先成為香港桌競盟嘅會員先,同時會員買野會有折

會員會有積分制,唔係好記得呢部分講咩個日打完比賽個人已經攰到想死了
想知多啲可以mon實香港桌競盟同香港keyforge嘅facebook 專頁

期待10月大賽會多啲人參加啦
澳門巴有冇得JOIN
澳門係咪好似得一間代理
係 巴打你又知既
keyforge個官網show曬官方代理望過一眼
題外話
香港近日時勢大家都好清楚
所幸香港桌競盟同埋好多卡鋪老細都好支持今次運動開夜啲比人上去避嘅有,課金支持嘅有,罷工嘅又有

雖然香港貨價貴啲但條氣都順返啲
Kt買左s2 中文 1080 12副

S2第一包
唔好睇分啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞