[TCG]有冇人玩Keyforge

678 回覆
16 Like 14 Dislike
在此貼上 keyforge trailer

https://m.youtube.com/watch?v=0kKPWU2Vog8

Even you mama can have one
收四騎deck呀
同埋個名夠中二既都要
新買咗盒s2 starter
入咗兩副deck 名入
Https://keyforge-compendium.com/decks
都話search唔到deck

咩原來?
入咗兩副deck 名入
Https://keyforge-compendium.com/decks

咩原來?

原因*
入咗兩副deck 名入

咩原來?

冇嘢了

原來頭先import唔到deck
話說呢 我諗住搵廠買token 有冇巴絲打有興趣join
依家plan首先係12mm gem代替aember (2人用大概30粒)
再搵14/16mm 紅色dice代替傷害token (2人用大概20粒)
呢2樣最基本啦 通用件 應該好平

可以再考慮下用dice代埋盾同power(藍色 白色 各20應該乜都夠)

再進一步可以諗下直接訂造key同stun
(不過我有starter其實就唔急換 用爛先換都得)
我手頭上既同款token
如果買會買橙色
打錯 係14mm gem
幾錢先
睇幾多人買先
我quote緊價 最好緊係做到1~2毫1粒啦
新手留名
另外有無元屯天巴打上開元卡打deck?
其實Amazon 都有類似既野賣
卡之里?冇去開不過可以約
今個月係Amazon 到買s1 英文版好抵,
可以做到唔洗20蚊美金3盒booster 連運費
有係有 但係一來貴 二來設計怪異
美國境內免運吧...?唔運香港 仲要係所謂既殘盒貨
黎香港起碼都$60up/1包
有圖有真相
全新運到香港喎,
而家amazon prime有promotion ,
買20蚊美金以上,可以減10蚊
s1 booster 食到呢個優惠
3盒連運費用完優惠後係19.74美金

有圖有真相
你係prime day送果1次性$10蚊先有呢個價
見果到好多人打,有多啲人真係可以約過去打
係,但要開新ac唔難
我今日先用完2個ac買左6盒
可以呀
非打手,真宣傳
27號下晝荔枝角有chain bound sealed auction 賽制玩,抽唔到廚deck嘅朋友都可以玩,因為係即場睇deck list 即場bit chain搶deck用
同日晚葵芳又有新官鋪搞開張賽
More details plz
What time? How much? Hv Aember? Event Price?
Bid deck打 咁副deck歸邊個先?
荔枝角logic dream 應該3點
130(有野飲)chain bound sealed auction
chainbound黎所以會有amber
獎品未知
sealed係每人爆一副deck,所以bid完完曬game會比返開盒個個人
葵芳Spade&Club全黑桌遊
1900-2300
60蚊Archon非chain bound所以冇amber 亦唔會計chain
第一名starter一盒
第二名booster 2包
第三名booster1包
每6人抽獎1包booster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞