[TCG]有冇人玩Keyforge

678 回覆
16 Like 14 Dislike
聽日deadline喎
我星期六先打例賽 趕唔切升power2 唔夠資格報
呢2晚都唔得閒?
巴打另外有多s2 starter放?
放deck link上黎想各位巴打指教下點打O唔OK?
有時好卡手 成日都要打到好後期
多左1盒 係咪要?
TG我 https://t.me/P2501hk
紙上談兵 不如打多幾場
屌 打朋友付sas92 aerc60好撚難打

屌佢老尾
好撚嘔心嘅deck
人在外國 有冇方法上網買中文版 寄過黎
點解唔買外國貨?平過香港喎
定你唔想睇英文
你試search下台灣啲卡鋪
幾時搞個連登chain bound
玩sealed好過啦set2 中文依家做緊推廣
某觀塘 有得預訂900原盒12包booster,暫時咁多間最平
6/8前截,多人想搞可以一齊夾一盒
當6個人都係每人150蚊2包玩現開
觀塘邊到有 問過其中一間冇賣
都係得mk先有得賣

Btw 有興趣join 不過連starter都冇
買左副83sas 60aerc 八騎
而家覺得每一張卡都要小心唔好比人封存到
中文7號先開賣,依家係預訂優惠only
做到900蚊嘅有旺角games on今日截同觀塘project unplug 6/8截
starter就間間都190-200不等
最好就多啲人夾啦
點解咁多人都鍾意8騎,
感覺上唔係特別勁
I want to play this game but my computer is out of commission by broken hardware. Oh well 😔
中文都未出預訂平少少咁解姐
天啟標配淨化波動冇波動嘅4騎只係普通拉怪broad deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞