[TCG]有冇人玩Keyforge

678 回覆
16 Like 14 Dislike
已經買左
S2入邊都係TOTAL4副牌?
2副
S1新手deck你理解成打唔到比賽 只係教學用亦唔會有qr code
Btw s2starter香港真係賣210先算啦
咁唔知兩副教學deck會唔會一樣
當買黎同fd for fun 咁玩我接受到
咁又唔係2副一樣
因為有6個族
咁佢咪每副3個族比你體驗下每個族既特色
你接受到咪買囉
不過仲要接受埋stun同power係唔係Token
唔係話s2會轉做token咩
咁等埋S2 starter出先入坑
佢講緊接受到買s1 (因為s1新手deck都可以fd for fun)
應該會減價既,
減到兩百幾應該都有人買既
天水圍冇,最近就屯門welcome on broad,葵芳pc3,葵興card store,荃灣A joy
app入面個個fun play戰績你鍾意點加都得但係官方賽事個到嘅戰績就要打代理官鋪嘅chain bound event先會count
各同志加油努力,26號前上power2
8月4號見
中文版又無 s2 starter 又無
唔覺眼有
想問下s1 中文booster 100蚊係咪公價
thx
香港黎講係99
某幾間鋪打chain bound個日參加會做90蚊一包
亦有啲鋪賣緊105
唔該曬巴打!
想問下中文版deck點check SAS?
down 官方app,reg左副deck,分享,複制連結
上decksofkeyforge,import deck,貼上
app:rankey
rankey好似唔係官方
推翻上水
我副deck 74 sas rating, 套火星好正但其他弱到
應該等S2好定抽多副S1?
SAS只係浮雲,AERC先係重點
Set1主流Meta係高A高E,基本CB場有7成deck都係玩amber rush同steal,粗暴簡單直接
Set2多左Alpha同Omega,令戰略上比Set1複雜左好多。同時都多左對應amber rush deck嘅卡
新手建議係玩熟set1啲rules同流程再玩set2
另外8月power2大賽係限用set1嘅,如果有心追想打就開多幾副set1,26號前打上去
緊係有 ,中毒已深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞