[突發] 率先出手!大英國會 Urgent Question on Hong Kong

737 回覆
1837 Like 20 Dislike
有外國人幫可以打住飛機先
我地香港人身嬌肉貴
唔係要我地自己解決呀
(Show Blocked User - BrandonStark)

三毛你係咪好驚香港人認返祖國呀
同你講定都得 入得嚟推post都係忠貞嘅騎士
死返出去啦傻柒三毛
不過林鄭蝦緊香港人 如果英國佬褫奪佢國籍我就讚英國佬
樓主可以聯絡HK watch,佢地有香港contact
我記得上次D香港後生代表上英國國會真係想死 唔係英文好唔好問題,係帶曬頭盔咁講好多野都好保留,怕中共秋後算賬咁,搞到人地唔好意思出手

如果要向英國表明立場唔該起碼講明政治犯問題,逃犯條例+銅鑼灣書店+有人使用BNO身份流亡德國,中英聯合聲明徹底失效,香港人的價值觀與中共背道而馳etc 其實都係例牌野。但一路無傳達到比英國國會聽

我就不抱太大期望,因為過去的report都係個腦裝屎,佢地擺明知咩事仲寫一國兩制運作正常 搞唔掂的話準備定轉去德領比德國抽水拎左膠光環好過

利申 Writing好差唔獻醜喇
咩叫副簽
英國親中親到仆街,舉國上下一齊用華為
英國亂到咁 都唔係好有期望嫁啦
11-12出黎的人有BC & BNO就帶護照出去
不熟英國政治 係咪反對黨 提出黎插執政黨?
我都要續返本bno先
綠卡又好台灣護照又好乜都好
總之係民主自由國家就帶
基本過欄技巧
https://lih.kg/1199189
FYI :

今次Urgent Questions - Hong Kong 既發起人係

Catherine West( Labour MP for Hornsey & Wood Green)

Catherine West : on the impact of the Hong Kong Extradition Bill on the Sino-British Joint Declaration
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞