[突發] 率先出手!大英國會 Urgent Question on Hong Kong

737 回覆
1837 Like 20 Dislike
Concern Concern Concern 完
吹波糖危機
https://www.youtube.com/watch?v=sJVFSZmd1Go

英國國會下議院就香港議題進行緊急質詢 | TMHK News Live 新聞直播
一味話express concern
希望Boris Johnson上任後會對中國強硬啲
唔係講聯合聲明
係維尼熊訪英時
李克強帶過去嗰堆經濟合約
要比都係比中華民國,點會係共產黨?
歷史問題
又或者係陰謀論
睇你點睇
其他mp都講得好清楚
星期三之前係咪應該做d野呢?

但而家搞外交條友係Jeremy Cunt 真係收得皮

不過我都係會記住有幫香港出過聲既MP
如果真係就快有GE,幫佢地拉票又點話
其實去到後面都離哂題
又六四 又中國道歉

係bno 果啲位真感動

但mark field 都係是但hea 答
佢又話要同加拿大呀un同埋其他國家合作

又成日拎個report 出來loop
又話Carrie Lam 都有題會further discussion

總之耍太極
大家唔好咁大期望

大國係承認支拿 唔認 台灣明未
捉字蝨係到就用
你應該唔係英治時期出世
喺英國屬土出世就係英國國民
你自己都識講香港割俾人
係,冇英國佬香港邊有今日
但你覺得英國冇喺香港得到好處?
得到一塊土地﹑一個港口冇好處?
倪匡30年前已經講過
英國有個褔克蘭島好大但只有幾百人
點解唔俾香港人去開荒
https://www.facebook.com/watch/?v=190065105248195
點會陰謀論?
你覺得香港九龍D人重心投共賣港好威威?
幫幫手裁定聯合國2908號決議無效,中國擅自將港澳剔出殖民地,失去自決權利
咁多年, 仲信英國佬?
靠自己, 同期他國際聲音好過
真!
傾條約唔係同持有條約嘅人傾
啲條約係台灣喎
聯合國197幾年承認中華人民共和國先係中國政府
要同中華民國講聯合聲明應該196幾年講
其實真心覺得佢地唔會為左香港同土共開波
只係肯認有高度自治potential pitting
咁都只係potential
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞