[突發] 率先出手!大英國會 Urgent Question on Hong Kong

737 回覆
1837 Like 20 Dislike
續得 BNO跟一世
但係唔理點都好 夾咗先而家咁嘅情況一定係要勾結外國勢力
*Declaration
Carrie Lam放棄咗英籍
但佢全家都仲係英籍 = 佢都有權重領英籍
呢個細節應該要寫清楚
嗰陣鐵娘子揸旗咪又係縮
所以先要同美國講 香港對中國有幾大經濟價值輸送有幾多錢畀佢
用返以前基建做例子 例如高鐵
之後再講下未來嘅項目 好似明日大嶼估計會畀幾多錢幫中國打貿易戰

我哋真係唔需要求人 我哋係互相幫助
我之前都提過
英國早排有個𡃁妹去幫ISIS,取消國籍都大把人反對,而家都仲要打官司
柒婆呢個情況仲難搞,佢老公同仔法律上無罪,佢地唔係逼害香港果個人,無可能咁易送佢地翻香港

同埋你啱,我唔覺得佢收皮之後會去英國
多數留係香港獻世/去鄰國做政協
仲有張平安紙架ar Carrie
如果我咁改個petition呢

傳送門:http://lihkg.com/thread/1200129/page/1
只要bno可以世襲既話 咁bno依個族群就有生命力 依個族群就有未來 只係依少少變化已經可以產生好多變數
幾點
利申bc
我諗係個個群島本生地理位置唔多好
近南美 應該難做到生意

就算真係比你地過去住
有無幾十萬人真係會過去先
我都覺得依度唔錯 一直都希望有一日所有bno可以去依度建立新香港
只可以講當時全世界都比中共老點咗
佢地太天真覺得中國會變好
其實只係第二個蘇聯
New Hong Kong
NHK
個個又係到發夢BNO可以變BC
六月十日香港時間晚上十一時十五分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞