[突發] 率先出手!大英國會 Urgent Question on Hong Kong

737 回覆
1837 Like 20 Dislike
提供武器畀敍利亞同葉門恐怖分子

遺反人權公約打壓新彊維吾爾族及回教徒

各種網絡黑客攻擊

不平等出口貨物以影響貿易平衡

盜取他國技術 無視知識產權

咁都唔踢走佢 咁北韓都可以入去做啦
有transcript 可以睇清睇楚每個人個立場同口吻同英國國內形勢。
認同

都唔知點解次次一講bno
實有人分化

你估bno 藍血啲咩
你冇撚病?
支持
上面已經有咁嘅言論出現 我估唔到你哋咁仆街
5毛blocked
你估做二等公民好撚爽咩 有得揀係人都唔想離鄉別井
我盡快做
因為真係有啲字唔識
同埋有啲位聽唔清

你地會唔會想我每十零分鐘post 我做咗個啲。做完喺新post 一次過出?定係等耐小小我直接開post?
部份正確
香港係屬於中華人民共和國境外既地方
所以應該係,係中華人民共和國領土內BNO身份不被承認, 包括中國同香港
不過又有個BUG
Bno係入到澳門境, 同其他英國護照一樣可以留半年
不過基於係中國屬土首先係中國人原則,唔好期望係澳門會有領事保護
上連登打下飛機姐
係有錢就揸緊bc啦
開新post集中討論會好啲
大家再夾吓計嘛
點解唔問吓有BNO港人做左德國難民呢件事,想睇下佢仲可以點兜
唔係,因為我覺得中國佬實知道BNO係咩事,中國佬會覺得英國佬密謀香港居民唔攞中國籍而行動
開火係想講中英會互相有制裁啫
咩係居英紙?
LTR?
有bc 都係窮撚
點解香港人用passport分
香港都唔係行citizenships
Certificate of Registration
封信到佢地手
都過左條例啦
佢地都冇諗過有action
一個扮黑臉 一個扮白臉者
英國佬好識係呢d位抽水
實際上 美國要華為死 華為係死撚硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞