[突發] 率先出手!大英國會 Urgent Question on Hong Kong

737 回覆
1837 Like 20 Dislike
各女皇陛下之臣民注意 (BC及BNO持有人)
香港時間約今晚十一時 大英國會即將展開有關香港既緊急討論
直播: http://parliamentlive.tv/Commons

本會員建議 居港BC及BNO港人於6月12日和平遊行到香港英國領使館交請願信
向女皇、首相及國會明確表達 香港正處於水深火熱之中。
45分鐘 求人不如求己啦
這不是求人 這是盡國民的責任 
而且也是各有各做 只係想提番 唔好低估英國角色 你要比位英女皇入
英國而家都七國咁亂
我反而覺得算係咁

btw你講得岩 求人不如求己
有危就有機 或者香港是新英國另一個出路
在港英國國民要做既 就係先表明立場 明確表示效忠英女皇
香港人,好忠心的
得返時間唔多 其實乜都要試下
忠心係要表達出黎既 香港人過往就係冇明確表達出黎 先會拱手被回歸 被中國人
只要有一個國家行先
其他國家好大可能跟

永遠就有班人有目的潑冷水
英國要錢,香港人大把錢
我寧願俾多d稅英國,一蚊都咪撚俾支那
香港庫房大把水

最多解放完香港分一半比參與國家

好過比子彈支那人頂住美國
認同

唔好覺得香港重會有機會,宜家個勢香港變硬同中共國内一樣,重要因為有異見份子而被打壓。
【求大家推下】如果有咩事大家最好係去依到
https://lih.kg/1197746

做左第一步先!唔好一黎就行咁遠
起馬表左態先
留名
係,可以係度講定,美國呢鋪一定開林鄭波
英國作為美國傳統盟友 一定跟機 而作為國民既 一定要比返啲面英國 向佢叫救命 等佢跟機都跟得著緊啲 
各女皇陛下之臣民注意 (BC及BNO持有人)
香港時間約今晚十一時 大英國會即將展開有關香港既緊急討論
直播: http://parliamentlive.tv/Commons

本會員建議 居港BC及BNO港人於6月12日和平遊行到香港英國領使館交請願信
向女皇、首相及國會明確表達 香港正處於水深火熱之中。

係都11號啦, 12號你行得黎交到比人 到人地比到官方反應都三讀通過埋啦 有撚用咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞