amd cpu&gpu 討論post #15 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
真係好可憐
一個point都答唔出
除左叫人走就冇野講得出
以足D 大陸佬 俾人捉到蟲 就重復又重復
人地張圖講多工 我講多工
你就要講打機 打飛機就有你份既
打飛機啦繼續 癲狗咬人咪你呢種
問題係原本講緊打機嘅比較有問題
點解你係都要講打機?
咁撚搞笑
你訓醒未啊 我引用條友張圖係多工啊 係你自己衝出黎 叫人睇E3打機圖啊 理性討論下啦 唔係重復又重復叫有point嫁
定係你連引用編輯都唔識用
Update :

TUF Gaming X570-Plus $169.99

TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi $184.99

ROG Strix X570-E Gaming $329.99

ROG Crosshair VIII Hero $359.99
你用引用編輯望下最高個層
個話題一直講緊打機戰平

俾埋圖你睇
non-wifi hero板
出左3950X 又好想登頂 見到 C8F 要 5千6蚊 又有卻步
cap張圖 你望清楚 我引用果條友係討論緊乜野
望清楚啦 條友講緊3700x vs 9700k 多工跑分圖啊 你清醒下
重復貼同一張圖就要認同你 低智到
條友就係講錯野
原本講緊打機 佢po多工圖
我用打機圖改返有乜問題
搞笑盲撚
你有冇望清楚 上層果堆除左講打機 仲有講多工 你癲左 定選擇性睇野?
可憐嘅你永遠唔肯認一直係講緊打機performance
你追住我貼十億次圖 都唔會認同你嫁啦 選擇性睇野
佢講打機performance用錯cpu
冇人講緊多工有講錯
你就真係選擇性盲撚
其實無咩好討論啦 同價位下
打機效能差唔多 但係可以做更多額外既野 已經高下立見
人地好地地改返人定講錯嘅野都俾隻癲狗咬
好恐怖
人地貼張圖出黎明明係講埋3700x vs 9700k
你就死到重復貼同一張圖 講更正3950x 迫人認同你 剩係講緊打機表現 傻左咩

我講緊呢part 你就去講第二part 雞同鴨講
你有冇理解過件事 先走出黎笑人 唔係人笑你又笑 我由頭到尾都講緊
3700x vs 9700k 跑分 係佢自己引用錯圖 又唔認
冇人質疑過amd performance
只係一開始平民巴打講錯左3950x同99k打機戰平
我改返做3900x先啱
根本就冇問題 亦都冇人理
係有人出黎話3800x先係同9900k比較
然後貼cinebench圖出黎
咁我咪貼返gaming performance張chart出黎
講返3900x先係同9900k打機戰平囉

唔知點解咁都俾人咬
你唔好咁講啊 一間又有人話AMD多核蝦INTEL核少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞