amd cpu&gpu 討論post #15 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
上面嗰個係AMD對Intel嘅性能假想敵
下面嗰個係同等價錢性能比較
我個人覺得兩幅圖冇咩衝突
走入啦挑戰爭 打飛機有咩用 你覺得全世界既人砌機剩係打機 ? 定係剩係用1080p ? 定係你可以用低價錢買到粒9900k ? 或者你要用粒9920x啊?
我建議一切等 7月7日 review 了
兩幅圖 講緊既野都唔一樣 佢又癲左咁追住黎咬
你就真係選擇性失明
上面講緊3950x 打機戰平99k
依句野用錯cpu
改返啱嘅3900x有乜問題
仲要死撐
多工贏十條街係因為9900k 得8c16t
3900x係12c24t
當然贏十條街
如果係3800x同9900k比 一樣8c16t比較
點都唔會贏到十條街
香港一定遲一兩日兼且要炒價
人地張圖明明係跑分 你打咩機 你引用錯咪講句Sorry 行開咪算 追住咬做乜 ?
原本係講緊打機
都唔知係邊個癲左追住人咬
成班咪見到你個傻仔追住黎咬囉
你望真d個引用
最高個層
係講緊打機
都唔知係邊個引用錯
你訓醒未 ? 你自己引用左人地張跑分圖
柒左咪認
由頭到尾都係得你同另一位係到追住人咬
我原本改完正已經冇出聲
你都幾自我感覺良好

明明唔關你事嘅野都要走出黎柒
神經病一時又打機一時又話多核過人地跑分嬴係正常
你望下最高個層
人地用錯圖 我改返有乜問題
你都幾搞笑
你唔好衝出黎柒啦 唔係學人地講野就會有人認同你講野嫁
你都幾好笑 人地張圖係講 3700x 同 9700x比 跑分
跑分啊 睇清楚啦 鬼唔知E3講遊戲測試? 走啦
點解用錯圖又追住人咬個位話人追住人咬
重申一點 如果對E3或Computex 2019上既跑分有爭議 請務必等正式review出來
到時又會大巴大巴車落去 然後又會用其他分身入黎
盲撐intel唔係咁撐 用同樣價錢既野 多工根本嬴好多
講到全世界都剩係得返打機咁

望下原本第一層講緊乜
你答我
答呀
3950x有出過打機performance chart?
答啦
改返做3900x有乜問題
依個post邊到有人撐intel
你妄想迫害症?
算啦你柒左好走 唔好再作賤自己 你要引用就引用第一層咁咪唔會錯 你引用人地跑分張圖就已經衰左
走啦 好行唔送
原本講緊打機嘅performance comparison
用返amd 官方嘅performance chart 有乜問題
你答
重申一點 如果對E3或Computex 2019上既跑分有爭議 請務必等正式review出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞