amd cpu&gpu 討論post #15 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
50週年版係higher clock speed
應該係bin過黎
應該多數普通xt版都可以上返去差唔多clock speed
睇你定力夠唔夠啦 仲有需唔需要信仰充值
充你老母值
大陸仔
歪曲事實到你 明明係講緊3700x 9700k 跑分圖 你睇清楚張圖上邊句野係乜先啦 3700x係同9700比 <--------- 見唔見到 我係覆呢句
已完全封鎖此會員
真係打機既上8c好過
12c/16c 工作性質高D
INTEL呢刻打機一定好表現過AMD 呢點唔會否認 但唔明佢 做乜失控係咁講E3 E3 E3
E3佢老豆咩 我係覆緊人地3700x vs 9700k 跑分圖 佢又叫人睇E3遊戲 FPS圖 做乜姐佢

原來錯字改返先
重申一點 如果對E3或Computex 2019上既跑分有爭議 請務必等正式review出來
等埋review再算啦
但而加就知板就一定貴過intel
係無左以前所謂性價比呢樣

或者因為intel獨市太耐
Amd追到打和
但個價真係貴返好多
我見到有啲X570底板有TB3係咪已經confirm咗?Intel真係咁好死開放Thunderbolt授權?

呢刻估下板幾銀好過
用8計定9計
我改錯字姐 jack巴冷靜
我好理性討論之前張舊跑分圖嫁
不過有人失控人身攻擊又叫人睇醫生 先同佢癲下 點知真係癲
要睇10gen
但又未講好多野
asrock x570
小石頭 Asrock ?

係AsRock
癲咁耐原來係大陸仔
全線Asorck X570 都會有份
係啊 我係大陸仔既話 你都係大陸仔 開個分身入黎又引罵戰?
又block多件先
cls又關我事
你條傻鳩係到吠仲要咬埋我
硬件台質素
自己無啦啦亂入玩罵戰人身攻擊 哇要屈返我 唔夠講就走啦
開分身咬人啊 ? block左先 咁多癲佬痴派佬 入黎咬人
理性討論緊 又要亂入衝入黎 無啦啦咬人 又話人地咬佢
無point就話人大陸仔 你係就post張原居民證出黎
你就有資格話人大陸仔啦
本post請勿作出任何關於言語上既人身攻擊
入得amd呢類post 都預左會有呢類人
不過一黎覆兩句 然後就話人大陸仔 完全無point咁 鬧人
連登有個好處就係可以起底 原來係之前追擊某人既癲佬黎
幾時連登變到大陸仔都冇問題
呢D私人恩怨自己揾返果條友解決 不要在本post內搞
godlike
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞