amd cpu&gpu 討論post #15 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
5k 6k ?
5k is possible, 6k why not threadripper
一句都睇唔名
你唔係要我畫出腸呀......
輪班星咩廠黎
你講完先知 娜美 係 Navi
真係睇唔名佢地用字 有咩唔可以直接講架咩
我都明講緊navi 但輪班星就..你明唔明
有咩唔可以直接講
無記錯嘅話台灣上討論鳩噏都好似要實名制,呢啲一日未過NDA一日都係商業機密嘅嘢,用晒真名爆晒出嚟就算唔畀人民事告你,畀人track到係邊個放料都可以唔駛撈,好似係除非唔係

之前中國Sapphire個經理亂噏同MSI個林董都有板你睇
台積電輪班chur人chur到盡喺台灣係人盡皆知嘅嘢
唔係個個都好似你了解咁深入...
唔明所以問啫

唔該哂巴打
台灣應該仲未去用中國嗰種實名制,不過針對網上嘅鬧人言論,只要有人提告嘅話,台灣當局可以track IP
https://slightlight.pixnet.net/blog/post/195137190-提告網路公然侮辱的資訊%26一點經驗分享。2016-

但當然,呢啲嘢一有好事之徒提告就好麻煩,更何況PTT登記會員資料都要求你打真實資料......
麻煩阻一阻你少少位

同埋幫手share去facebook各大group
3950x 16c32t 4.7 boost

傳言賣usd $999

真係好難定價hkd 6k 都大把人衝
8計都8千
Lm
hkd 6k = usd $699
你上邊又講傳999鎂
好亂呀
12c算啦如果咁貴
16c32t真係有排用唔上 等遲兩代新平臺先換都唔遲
價格呢啲等正式發布講好過喇
講完咪又係最快等7/7先有得買
gaming冇
傳姐..夠傳699$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞