「大貨已到」Oneplus 集中討論區(19)

1001 回覆
12 Like 124 Dislike
有冇巴打試過係青衣國x電訊度買?
有無人有用smart lock 我之前無為意一直開住 岩岩發現係無咩用既 我部電話放係枱上面 其它人向上推就開到我部手機 勁唔make sense 定係我d setting 有問題
smart lock 係咁
短時間內唔洗你再入pw黎unlock
好撚貴
買uv貼自己倒膠水可以平d,但要睇手勢。倒得唔好隨時爛實體制,聽筒。

咁玻璃貼有疏油層手感係好過跟機張膠貼好多。
曲mon點玻璃貼
佢張貼本身就邊位有微曲,可以貼落去曲面到。
之前note9 s10+ 個D張張都唔撚好用
有冇用7pro既巴打講下啲電 ,持航力真係咁差?外國啲網又唔係咁講,評價都唔錯個喎。
都係5-6 screen on
Ching係唔係用緊,如果用一日番到屋企仲有剩幾多?Thx
起碼20-30
不過我whatsapp tg用iphone
係聽歌 戲先用 pro
咁如果唔係兩部手機既咁用既話啲電都算 勉強
個個用手機習慣都唔同 要核電買rog2lor 6000
我自己覺得1+7pro 個電算係咁
依家用緊HTC 10,啲電真係用得好快,就算唔打機,一日頻用都頂唔到一日,所以持航力真係好重要。
平時都冇乜玩手機game,都係睇下片上下fb,ig,但係啲電都唔夠用。
又未有需要去到核電,只係想夠用一日,就算唔帶尿袋出街都一定生存到果種。
OP7又有新update
電算ok,一般都有5-6個鐘sot

我set 1080 90hz 就長命啲,8個鐘左右

用左90hz返唔到轉頭,但食電

如果1080+60hz就更長
多謝巴打分享上JD訂番部先
用緊op7pro,想淘張玻璃貼,邊張好用?
佢9.5.7個adaptive brightness真係好差
從來都手動
幫香港人罷工

8月5日全港被罷工
https://lih.kg/1405650
京東偏200 有d想衝返部做spare
op6 用左1年2個月
冇乜投訴 係暫時用過最好用嘅智能手機
以前用6s, s4, Sony都用左1年就頂唔順
而家冇3.5mm窿
利申用緊6T同7 pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞