「大貨已到」Oneplus 集中討論區(19)

1001 回覆
12 Like 124 Dislike
都無所謂
thx巴打
小米 冇乜特別要可以買 10蚊
睇落好似好厚咁,跣手嗎?

有冇人試過呢隻for op7 想買個高汁既
你地平均SOT有幾多?
唔好用,加左呢個殼部機又厚又重,而且塊玻璃好易花
有冇人知pro 7 紫色仲會唔會返貨
全程4g 90hz+2k大約5個鐘
連wifi襟玩d
有冇打機或者睇片?
有沒人用過大陸果d一加碎屏保?聽人講要自己寄去武漢先有得換?

Btw而家大陸加多保開左,要補買碎屏保後蓋保可以補買。
用咗個半月 隔噚晚搣走塊玻璃貼 裸跑嘅感覺真好 不過左右邊好易誤觸
想問跟機個張係咪只係普通膠貼?
藍色?.?港行補貨好撚慢
藍色呀打錯左
我send email問佢,佢都唔肯firm補唔補部one plus 3 依家打機又lag lag地
佢唔會答你架,買大陸版算啦,又平D大把貨
軟膠貼 好易吸塵
係,雖然好癡塵
但係膠貼黎講都唔係太低質
啲小刮痕過1日就可以自己recover到

係手感比較差lo
京東買算啦,平一大截
刷系統又方便,三個字內搞點
做多少少慳成差唔多千銀,worth啦
有冇用緊國際版的手可以話我知用唔用到MyID Channel App嗎?因為睇小朋友功課一定要裝。

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myid.app
3T 尋日OTA push 9.0.4,有冇巴打升咗?係咪又好差?睇oneplus forum 見到好多人又插個update
9.0.3 都OK ,上咗9. 0.4 感覺到部機慢咗食電咗
咁唔上了
之前由oreo 上9.0.3 已經搞咗我一大輪先正常返,又炒launcher,指紋又遲純
上 lihkg 都 lag lag 吓咁 掃上掃落窒窒吓咁,電去得超快......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞