「大貨已到」Oneplus 集中討論區(19)

1001 回覆
12 Like 124 Dislike
仲係cam 位,咁會唔會好難嘟到八達通?我3T 難嘟到仆街
想問京東送香港要幾多日到
唔想淘寶,邊度有未開封國行賣?
而家邊度出國行機抵玩
one plus 7 係用過既android 機最好用既一部
深之都宏基pro7 8+256 水貨賣4980,有冇伏?
宏基
水行貨
上京東買啦
有無邊隻玻璃貼好用,想去網紋
我19買 今日到
京東都係要私集?
我官方免運
你可以直寄HK
但直寄HK就冇得用大陸網購嘅無條件退貨
係咪得好景d機未開封,我去其他舖頭睇d機都開左封
我用7 八達通無事
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28252043&extra=&page=1
用緊OP7
跟discuss 個教學, 去到PDC個part, 係見唔到任何野,
係咪要將個Qualcomm driver for oneplus 7 pro 轉番做OP7先得
唔使搞咁多野,上https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/volte-oneplus-phones-t3931727/page3 有得download 個kit ,再restart就有得揀volte

廣州順電入手,得返12gb版本唯有硬食
有冇手足可po返刷oxygen os教學lonk,爬咗文都搵唔到
down完放internal storage update
再reset
啱啱黐好咗個柏奈兒mon貼,幾好
除咗搞白邊要搞有啲耐,同埋指紋開鎖會慢少少
推返個教學post比大家參考。
呢間有咩問題? 未喺呢類電話鋪買過
想知國行 網上買係咪得京東比較有信譽?
有無保養年份等等?
近日應該會買一部7pro
因為見京東個價同price.com上面啲鋪賣水機差唔多
仲諗緊到底喺邊買
巴打請教下,私集又可以點退貨呀?寄返上去私集集運倉再國內轉寄去京東度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞