信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
thx, 唔洗on99去拎卡
email subject 有寫wo
兩張繳費都冇回贈
中電好似無得用alipay 交

港燈先有。
係喎
睇你本身有冇其他信用卡
第一張就SC好啲, 始終係Visa(同埋Link到Apple Pay)
本身有信用卡就EM, 雖然未Link到Apple Pay但張卡支援輕觸式付款, 都算方便

利申兩張都有
未有東亞日之前SC多數網上購物, EM就多數實體交易
而家主力都係sc , 最近多張 東亞vs+銀聯
hsbc 得張白金懶得用, 年薪夠都唔比我上vs, 算9數
四寶係咪指個啲E-WALLET賺積分
睇黎SC好啲好似全面好多
迎新都多好多
我網上申請完有email wor, upload文件應該申請果陣last part有得upload
巴打出左你個名?快del

hi4係咁,另加email
東亞銀行信用卡︰好消息! 貴為特選客戶,你只需憑4868結尾之信用卡於21/6-30/6期間累積本地/海外零售簽賬滿HK$1,000或以上,即享高達HK$250回贈!受條款約束,詳情︰ www.hkbea.com/junseg 。查詢EN/取消UN 36086628

啱啱收到....係咪可以再食埋東亞日同埋3%i dollar 回贈
係咪cashback特別/嚴謹啲?

之前申請reward係填到中間就話通過初步批核,有幾多信用額咁,最後可以upload埋文件
如果d文件有問題就收email叫你再交
因為我年薪唔夠,但citi 得依張係玩現金回增,so 諗住試下申請,如果唔得就算 thanks 巴打
hsbc + scsc 可能仲好
citi d card
有冇人張大媽過左8日先有紀錄食唔到4%
你係搬錢開定點?
想問下如果第一次申請信用卡係咪比最近3個月內既入息證明同住址證明就夠
入息應該過到240k
想要d現金回贈
洗費唔大 主要可能比gym autopay同埋d網購多
只係想申請張等自己方便d 主要考慮緊earnmore鑽卡同西亞果張4.8%果張 希望咁多位可以比到d意見我
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞