信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
岩岩批左sc simply cash+銀聯
想問下食左simply cash $1000回$1000嘅話,係咪唔可以食埋銀聯$8000回$800?
發完夢未
東亞銀行信用卡︰於1/6-30/6憑卡累積本地簽賬滿$5,000/8,000,分別賞你759 阿信屋 HK$100現金禮券/惠康超級市場 HK$200禮券!立即登記: www.hkbea.com/festive?039 。受條款約束。查詢EN/取消UN 36086628
如果唔計食野
最大消費只係網上購物 (zalora,asos, 其他名牌web eg paulsmith,rlpolo, apc,burberry etc)
一年唔會過1萬

HSBC VS 我應該點選擇好?
還是網上購物用其他卡?

PS 我申請HSBC VS係貪佢平時優惠,而非儲分 (例如牛角, hotel buffet)
東亞埃鈦好啲喎
將網購同埋其他消費集中哂一張卡
同埋你咁少,其他東亞積分卡難換分

當然你一個月簽卡少過$1,000就冇得傾
巴打你一定個個月簽爆幾張東亞卡,本地同外幣都玩到盡
依個promotion 人人都參加得架啦。
抱歉,你所需要的頁面並不存在。
請回到主頁瀏覽其他內容。
入晒野就卡左關 登記唔到
回400係邊個推廣
其實都ok嘅
平均黎講每4000就有200回贈
只不過之後嘅4000難簽啲,冇得簽超市旅行社百貨公司嗰啲
節日賞都做左兩個月
而家先黎講
其實果期邊張 promo 回多 d 咪集中果張
東亞節日賞其實都係 d bonus 野
因為今日收到之前冇留意
今日打上 citi waive 年費
好順利喎
呢幾日有冇巴打知邊度有西亞booth
Mk east
東亞新申請有冇得唔要佢張銀聯卡
果張好野嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞