信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
你指咩學生卡先?“學校卡” 同 “學生卡” 係兩個概念

學生卡係因為門檻低 所以交學生證就開到 咁當然你有職業當然會開到
例如 Citi clear, 大新 one+, 匯豐金卡,恆生 m power

學校卡就係例如Hku東亞卡
咁呢啲就要有 Hku學生證先會批
Cu恆生卡就要有Cu學生證先批
如此類推
否則人人都可以扮一大仔
如果儲飛行里數最好係咪渣GA銀行果張?
勁正,14蚊買兩袋包
一家人夠食2日
我唔用唉瘋

係咪剪得?
octopus
東亞每月最多簽4545
i-Titanium是咪改左東亞日無7.8%,最多都係4.4%?
點解咁講
銀聯閃付都有銀聯折扣,不過回贈得5.2%,少銀聯Apple pay一半啫但其實唔多,食銀聯Spponsor果$10算啦
我估佢都係睇左份電子迎新包,見到份舊迎新包資料
講開又講
之前係百佳門口聽到個街霸話
Compass Visa要8萬資產開
我心諗有8萬使撚開你張卡咩
之前華潤試張tap and go cup apple pay
俾部機直接decline我
而家銀聯卡contactless係咪仲要開咗光先
想知asiamile個ac洗唔洗一定要對番信用卡個名?想幫屋企人開張SCAM,然後啲里數入落我自己個AM ac度。咁樣得唔得?
我多時間 吹?
有無人知如果銀聯雙幣卡東亞日洗唔洗登記哂人民幣同港幣個account?
同埋佢計當月要簽夠1000 係咪兩個幣種加埋定獨立計
EARNMORE 銀聯好似幾正咁 但安信
你問得嚟,不如逐一賬戶登記左佢仲好
重覆登記唔會有問題
安信有咩問題
唔得
浄你老母
你入人民幣咪算囉
申請個網講到明part-time最少三個月
請問
大貓VS $8000 回 150RC 個 promotion tnc 寫

以下交易並不是合資格簽賬:
⦁ 不需出示實體信用卡之交易:網上簽賬、郵購、傳真及電話訂購;

咁去商戶用 apple pay 畀錢計唔計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞