信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
之前申請話糧單有問題,整係批左銀聯,過左一星期再交,今次批埋 vs 但打上去唔當有 迎新,無左800
cut 佢老X
但呢排又好似無咩咭夠多回贈,Simply Cash Visa等左成個月都無回音
enjoy有無cap上限10000一個月?
花旗銀行:呢個夏天無論去旅行定响香港吃喝玩樂,點簽都賺高達HK$1,200現金券!6/15至9/14用Citi信用卡每階段作本地/外幣單一簽賬滿HK$1,000並達指定次數!登記及條款詳情: citibank.hk/12002 。查詢/取消 +85228600399
me too
父親節買野食飯今日分別簽左2千&3千5
搞到要分2張卡比
如果6月份個節日大賞係2張卡加埋簽8千就有就好啦
嚟緊仲有單要簽萬4 淨收visa master
屌佢老味要用番SCSC
有朋友話建行flyaway卡經ebank交保費都可以儲到$6里(港航),有冇ching用過呢張卡,知唔知係咪真定好唔好用

開多張mpower囉
不過得0.4%
有幾 係咁
申請多張citibank 拎迎新用下先
Icard就到大限
唔知有無得繼命呢
無可以cut左佢
岩岩用左sc am卡一個月
迎新又話頭兩個月碌夠$7000就會有15000miles
點解我呢個月碌左$8000幾都只係過左1800幾miles去我個am account?
有無睇條款架? 咪寫明分開入囉
31/5申請bea vs 依家都未confirm我
Via booth?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞